donderdag 30 januari 2014

TREND: PASTEL SCHOENEN

Pastel trend

Pastel is een trend die we voorgaande jaren al voorbij zagen komen en is sindsdien niet meer weg te denken.  Deze snoepkleuren geven je niet alleen een romantische look, het is ook nog eens super vrouwelijk.

Zachte zoete kleuren als lichtroze, ijsblauw, lila, mintgroen en lichtgeel voeren de boventoon. Met deze trend kun je alle kanten op. Van top tot teen gehuld in pastelkleuren tot een subtiel pastel detail; het mag allemaal. Je kunt de pastel trend wat stoerder maken door een donkere kleur te combineren met een pastelkleur.
Enkellaarsje van Mjus
€129,95
Enkellaarsje van District83
€55,75

Enkellaarsje van Mjus
€139,95

Pastel schoenen online

Ook zo gek van de pastel trend? Bekijk dan eens de merken SPM, Mjus, Via Vai en Unisa.
Deze merken bieden een leuk aanbod aan damesschoenen in pasteltinten. Je bestelt ze gemakkelijk en snel in onze online shop. 

maandag 27 januari 2014

COLLECTIE: NEW BALANCE SNEAKERS

New Balance sneakers

New Balance komt van oorsprong uit Amerika en is een merk dat al veel succes heeft gekend. De naam New Balance is ontstaan doordat de oprichter van het merk op een dag een kip aan het bekijken was en hierdoor geïnspireerd raakte. Dit dier heeft, ondanks zijn dunne benen en voeten met slechts drie klauwen, de perfecte evenwicht. De naam New Balance was geboren.

New Balance maakt sportschoenen voor dames, heren en kinderen. Dankzij populaire bloggers en celebrities staat dit merk opnieuw in het middelpunt van belangstelling en zijn de sneakers niet aan te slepen in de winkels en online shops. Je herkent een New Balance sneaker aan de N initialen die aan de zijkant van de schoen staan gedrukt en aan de zool, die vaak tweekleurig is. Dit seizoen zie je veel felgekleurde exemplaren voorbij komen. 

New Balance online bestellen

Ben je nog opzoek naar een paar fijne sportschoenen zoals New Balance hardloopschoenen of wandelschoenen? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod aan New Balance schoenen voor dames, heren en kids. Maak je outfit af met een paar fijne comfortabele sneakers.

New Balance sneaker dames
€99,95
New Balance sneaker heren
€99,95
New Balance sneaker kids
€59,95

donderdag 23 januari 2014

TREND: METALLIC SCHOENEN

Metallic trend

Houd je niet zo van de spotlight en van statements maken, dan kun jij deze trend dit seizoen overslaan. De metallic trend is namelijk echt een over de top trend. Waar je ook kijkt dit seizoen, de metallics vliegen je om de oren. Schoenen, kleding en accessoires, niets is te gek. Glimmend ga jij komend seizoen in!

Goud, zilver en brons zijn de kleuren die je volop gaat zien. Een volledige metallic schoen of een klein detail, het kan en mag allemaal. Zorg er wel voor dat je niet gehuld gaat in een all over metallic outfit. Je wilt natuurlijk niet overkomen als een verdwaalde astronaut. Hier en daar een metallic detail is voldoende om je outfit subtiel te houden en de aandacht te trekken daar waar jij het wilt. Voor kinderen zijn gekleurde metallics hot. Zo zie je veel zachte kleuren als blauw en roze met een metallic coating, vaak bewerkt met studs en versiersels.

Metallic schoenen online

Benieuwd geworden naar deze trend? Merken die de metallic trend hebben opgepikt zijn o.a. Mjus, Via Vai, Piedi Nudi, SPM en Gabor.  Bekijk gauw ons aanbod en bestel gemakkelijk en snel een paar metallic schoenen online bij TopShoe.


Metallic enkellaarsje Mjus
€139,95
Metallic detail enkellaarsje Piedi Nudi€179,95
Metallic enkellaarsje SPM
€99,95

maandag 20 januari 2014

COLLECTIE: SCHOENEN TRENDS VOORJAAR 2014

Voorjaarsschoenen 2014

Het voorjaar van 2014 staat alweer voor de deur terwijl de winter eigenlijk nog moet beginnen. Stiekem vinden we dat helemaal niet erg. Zachte temperaturen, vogeltjes die fluiten, mooie bloesems, maar ook nieuwe collectie in de winkels; de lente is wat ons betreft één van de leukste seizoenen.

Schoenen trends 2014

Komend seizoen zie je veel zachte tinten gecombineerd met metallic details. De enkellaarsjes zijn niet weg te denken. Zo zien we de buckle boots, een trend van afgelopen seizoen, ook weer terug! Gespen, riempjes, versierde bandjes met studs en prints, grote ritsen; je kunt het zo gek niet bedenken of het is op de schoen bewerkt. Fijne instappers zoals de ballerina's en de loafers zijn voorzien van (dieren)prints of decoratieve studs. Ook veterschoenen worden voorzien van dierlijke prints. Sneakers zien we terug in felgekleurde exemplaren voor zowel mannen als vrouwen, het liefst gemixt met verschillende materialen en prints. Een statement maken met je schoenen wordt écht een trend in 2014.

Kinderschoenen trends 2014

Metallic schoenen zijn een musthave voor meisjes, het liefst met decoratieve studs en speelse versiersels zoals een sterrenopdruk.  Je ziet deze trend terug in instappers, sneakers en enkellaarsjes. Ook de kleur roze wordt veel gezien. Voor de jongens zien we veel stoere sneakers in de kleuren blauw en groen.


Giga Shoes metallic sneakers
€119,95
Romagnoli instappers goud
€104,95
Clic! veterschoenen
€104,95