dinsdag 23 december 2014

THEMA: NEW YEAR'S EVE

De oliebollen zijn ingeslagen, het kerstdiner voorbereid en de feestuitnodigingen ontvangen. Kortom: er kan geshopt worden voor een outfit voor oud en nieuw! Niets is leuker dan het oude jaar glamorous af te sluiten, in je mooiste outfit. Naar het perfecte jurkje ben je natuurlijk al dagen, wat zeggen we, weken aan het zoeken en hij staat je vast al een paar dagen toe te lachen vanuit je winkelmandje. Maar... nu nog de perfecte items vinden om je outfit compleet te maken. We weten natuurlijk allemaal dat onder andere schoenen je outfit kunnen maken of breken. Hoogtijd om eens goed te gaan brainstormen over de perfecte feestschoenen voor oud en nieuw. Succes!

Feestelijke pumps

Een mooi cocktailjurkje stijl je natuurlijk af met een paar mooie pumps. Kies je voor mooie, klassieke zwarte pumps of is jouw jurkje juist rustig en wil je opvallen door jouw schoenen? Kies dan voor pumps in een opvallende kleur of pumps met opvallende details. Voor de echte dare devils zijn er natuurlijk ook pumps met prints. The choice is yours! Zie jij jouw outfit nog niet helemaal voor je in combinatie met je droom pumps? Kijk snel hieronder voor inspiratie!
       Gabor €99,95                                La Strada €39,95                                     Giuseppe Gusto €139,95


Feestelijke laarzen 

Wil jij 2014 net iets stoerder afsluiten? Kies dan voor een feestelijk jurkje in combinatie met enkellaarzen of hoge laarzen. Dit zit, waarschijnlijk, niet alleen comfortabeler, maar maakt jouw outfit net wat speelser. Je kunt hierbij kiezen voor een klassieke, zwarte laars. Bijvoorbeeld suède laarzen of leren laarzen. Wil je een fashion statement maken? Kies dan voor de trendy overknee boots. Kies jouw favoriete paar oud en nieuw laarzen uit uit de selectie hieronder of kijk op onze website!
    Lamica €149,95                                Progetto €159,95                            Nubikk €149,95



Feestelijke schoenen 

Ziet jouw oudejaarsavond er wat rustiger uit? Wil je niet compleet uitpakken dit jaar, kies dan voor een casual outfit met opvallende details. Zo zit je toch comfortabel op de bank tijdens het aftellen naar het nieuwe jaar, maar maak je hier wel een klein feestje van. Je kunt de opvallende details verwerken in jouw kleding, maar natuurlijk ook in je schoenen. Denk hierbij aan schoenen met een opvallende print, schoenen met steentjes of metallic schoenen. Zo sluit jij 2014 ook thuis feestelijk af. Kies snel jouw favoriete paar uit!
       Maruti €69,95                                     Hispanitas €149,95                              Tamaris €99,95

Wij willen u alvast een enorm gezellige avond wensen en natuurlijk al het goeds voor 2015! 




dinsdag 16 december 2014

THEMA: ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS ...

Ja! De leukste, gezelligste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken. De kerstboom staat te shinen, de kaarsjes branden en de kerstkaarten zijn verstuurd. Kerstmis 2014 is hier! Wij zijn al weken aan het aftellen en de adventskalender heeft een prominente plek gekregen in de woonkamer. Het allerleukste gedeelte moet nog komen, kerstcadeaus! Ben jij dit jaar ook in de stemming om eens flink uit te pakken tijdens de kerstdagen? Wat dacht je dan van schoenen als kerstcadeau? Kies hieronder snel jouw favoriete paar uit, om te krijgen of cadeau te geven!

Feestelijke kinderschoenen

Ook de kiddo's moeten er tijdens kerst natuurlijk op hun best uitzien. Goed excuus om ze eens even goed op te doffen en ze in hun meest nette setje te hijsen. Bij hun beste pak hoort natuurlijk een paar mooie schoenen. Is het huidige paar aan vervanging toe? Een goed idee is om de nieuwe schoenen in te pakken als kerstcadeau. Niks leuker dan je nieuwe schoenen gelijk aan te mogen! Kies hieronder snel een paar mooie schoenen voor kinderen uit om jouw kleintje te verrassen tijdens kerst!

Feestelijke meisjesschoenen:

    Clic! €99,95                                    Romagnoli €89,95                               Freaks €124,95



Feestelijke jongensschoenen:

Timberland €74,95                            Ugg €69,95                                    Blackstone €124,95




Feestelijke damesschoenen 

Ook onze voeten mogen in iets nieuws worden gestoken tijdens kerst. Jij hebt natuurlijk al lang de perfecte kerstoutfit gescoord. Wordt het dit jaar een leuk jurkje, een mooi broekpak of ga je voor rock chic en combineer jij leatherlook artikelen deze feestdagen? Voor welke outfit je ook kiest, er hoort een nieuw paar mooie feestelijke schoenen bij. Waag jij je deze kerst aan pumps, of hou je het liever wat safer tijdens het voorbereiden van het kerstdiner? Een mooi paar suède laarzen zijn dit najaar niet weg te denken uit het modebeeld, en een goede optie tijdens de feestdagen. Zie je het niet zo zitten om zelf flink in de buidel te tasten voor jouw kerstschoenen? Volgens ons heb je het ideale kerstcadeau voor op je lijstje te pakken met een nieuw paar schoenen.
Peter Kaiser €139,95                             Gabor €99,95                                      Lamica €149,95




Feestelijke herenschoenen

Ook de (grote) man des huizes mag natuurlijk niet vergeten worden tijdens deze feestdagen. Ook hij verschijnt natuurlijk in zijn beste pak aan de eettafel of op de kerstborrel. Een paar schoenen kunnen een nette outfit maken of breken. Wordt er dit jaar voor een klassieke herenschoen gekozen, of sluit je 2014 af in een outfit met een knipoog? Het blijft lastig, een kerstcadeau uitkiezen. Dus waarom kies je dit jaar niet voor een mooi paar schoenen als kerstcadeau? Succes gegarandeerd. 
Floris van Bommel €249,95                 Nero Butto €189,95                      Will Lester €109,95



Welke schoenen liggen er dit jaar bij jullie onder de kerstboom? 

dinsdag 9 december 2014

COLLECTIE: SNOWBOOTS

Het barre winterweer komt ongemerkt alweer bijna om het hoekje kijken. Wil jij dit jaar goed voorbereid het winterse weer tegemoet gaan? Begin dan nu alvast met nadenken over goede schoenen die jou door de centimeters sneeuw en ijzel kunnen vervoeren. De eerste schoenen die nu waarschijnlijk in je opkomen zijn snowboots. Laat dat nou precies het winteritem zijn waar wij het over gaan hebben vandaag. Natuurlijk willen we niet alleen jou, maar jouw hele gezin aan warme voeten tijdens de winter helpen.. Kies jouw favorieten snel uit om er deze winter warm en droog bij te lopen!

Snowboots voor kinderen

Niks leuker dan lekker te ravotten in de sneeuw en glijden op het ijs. Waar wij het liefst lekker warm onder een dekentje binnen blijven zitten, is zoon - of dochterlief niet naar binnen te krijgen vanaf het moment dat de eerste millimeters sneeuw gevallen zijn. Niks ergs aan urenlang in de buitenlucht spelen, maar ze moeten natuurlijk wel goed ingepakt worden. Koude en natte voeten liggen hierbij als grootste vijand op de loer. Vooral voor kinderen zijn warme snowboots tijdens de winter geen overbodige luxe. Uiteraard willen wij er voor zorgen dat jouw schatten ook nog een beetje hip voor de dag komen. Onderstaand hebben we de leukste sneeuwlaarzen voor kinderen op een rijtje gezet.
                               Olang €69,95                                                    Crocs €44,95
















                             Olang €74,95                                                  Sorel €84,95

Snowboots voor dames

Oké, we zijn de eersten om toe te geven dat snowboots misschien niet de allerhipste schoensoort is. Dat neemt niet weg dat we tijdens hartje winter heel graag warme voeten willen.  Sommige tijden vragen om maatregelen. In het geval van kou, sneeuw en nattigheid zijn deze maatregelen functionele winterschoenen. Zo kan je de hond uitlaten, of achter de kinderen aan rennen, zonder dat jouw voeten daarbij koud en nat worden. Gelukkig houden de schoenenmerken steeds meer rekening met ons modehart, die in barre wintertijden ook gewoon door blijft tikken, en komen er steeds meer moderne snowboots op de markt. We hebben ons best gedaan om leuke snowboots voor jou te selecteren.
         Olang €109,95                                  Sorel €119,95                                         Gabor €99,95


Snowboots voor heren

Voor heren lijkt het een ander verhaal. Snowboots bij een man staan enorm stoer en mannelijk. Twee vliegen in één klap dus: een stoere man met warme voeten. Kan hij mooi op pad door het winterse weer om voor jou lekker warme chocolademelk en slagroom te halen. Misschien toch even stoere snowboots als kerstcadeau overwegen?
          Sorel €169,95                                    Sorel €169,95                                    Olang €74,95

En help jij jezelf, en jouw gezin aan warme voetjes deze winter? 



dinsdag 2 december 2014

THEMA: SCHOENTJES ZETTEN VOOR SINTERKLAAS

Is jouw schoentje dit jaar al gevuld door Sinterklaas en zijn Pietenvriendjes? Wat is er nou leuker dan elke avond een andere schoentje te kunnen zetten voor Sinterklaas? Een spiksplinternieuw, hip schoentje wordt misschien wel beter gevuld dan een oud exemplaartje. Kan jouw kindje nog nieuwe schoenen gebruiken, om te zetten voor Sinterklaas, of om te dragen op de grote dag zelf, 5 december? Wie zoet is krijgt ...

Hippe enkellaarsjes voor meisjes

Ben jij op zoek naar leuke enkellaarsjes voor jouw kleine dametje? Boft zij even, in een laarsje past natuurlijk veel meer dan in een gewoon schoentje. In korte kinderlaarsjes kunnen niet alleen ideaal schoencadeautjes, maar ook op het heerlijk avondje zelf zijn ze een goede keuze. 
Op Sinterklaasavond is natuurlijk niks lekkerder dan op de cadeautjes wachten onder het genot van pepernoten en een kopje warme chocolademelk met slagroom. Lekkere warme schoenen zijn daarbij een must, want er moet natuurlijk regelmatig buiten gekeken worden of Piet er al aankomt. We hebben daarom mooie enkellaarsjes uitgezocht, die ook nog eens heerlijk zitten. Waarmee maak jij jouw meisje blij tijdens het heerlijk avondje?
       Giga Shoes €89,95                              Ugg €109,95                                   Unisa €89,95



Stoere veterboots voor jongens

De stoere veterschoenen voor jongens maken de Pieten tijdens het vullen van de schoentjes zelfs een beetje jaloers.De halfhoge veterschoenen zitten heerlijk en zien er super leuk uit. Spijkerbroekje en truitje erop en jouw jongen steelt de show. Piet kiest natuurlijk al snel voor een stoer schoencadeautje bij het zien van deze exemplaren. Voor welk model zal Piet het grootste cadeautje uit de zak toveren?
        Braqeez €99,95                              Blackstone €99,95                           Timberland €99,95

















De leukste sneakers voor kinderen

De Pieten dragen zelf natuurlijk altijd gympen, want die zijn nu eenmaal het beste geschikt om de daken mee te betreden. Wilt jouw kindje ook een hip Pietje zijn, kies dan een leuk paar kinder sneakers uit. Het handige van sneakers is eigenlijk dat ze altijd kunnen. Zowel in het voor - als in het najaar. Kinderen zijn er gek op, want ze zijn in  veel leuke kleuren en met veel details verkrijgbaar. Zit er dit jaar een leuk paar gympen in één van de cadeautjes op pakjesavond? 

Sneakers voor meisjes

                            MIM-PI €99,95                                                         New Balance €54,95 



Sneakers voor jongens


                         Nike €54,95                                                            Munich €89,95