dinsdag 30 juni 2015

CITYSTYLE: BARCELONA


Met de vakantieperiode in aantocht dromen we steeds vaker weg naar zomerse, Mediterraanse oorden. De relaxte sfeer, het heerlijke eten en natuurlijk de (bijna) altijd aanwezige zon. Niet voor niets hebben de landen rondom de Mediterraanse zee een eigen, relaxte levensstijl. Dit vraagt natuurlijk om een aangepaste kledingstijl. Dat relaxt en het hectische stadsleven goed samen kunnen bewijzen wereldsteden als Barcelona. Hier gaan de 'tranquilo' levensstijl, het strandleven en het bruisende wereldse van de stad hand in hand. Maar hoe kleed je je nou om helemaal te blenden met de natives? Deze outfit valt of staat met de juiste schoenen, dus pak je notitieboekje er maar bij

Welke sandalen draag je in Barcelona?

Het zonnige klimaat in Barcelona vraagt natuurlijk om open schoenen. Waar we normaal gesproken een deel van ons stijlgevoel overboord dreigen te gooien zodra we in aanraking komen met ons strandlaken, mag dit in het hippe Barcelona zeker niet gebeuren. Kies daarom je outfit, en vooral je schoenen, met zorg uit. Ga jij wandelen in Park Guell, slenteren over de Ramblas en afsluiten aan de boulevard? Kies dan voor fashionable sandaaltjes. Barcelona vraagt om een sophisticated stijl. Dus kies voor sandalen met een strakke vormgeving en sandalen in basiskleuren. Zo combineer je ze makkelijk met iedere outfit. Daarnaast zijn sandalen die gemakkelijk lopen natuurlijk een must tijdens het vele wandelen.

                Birkenstock €64,95                                  Kanna €69,95                                Rapisardi €69,95


De perfecte espadrilles voor je stedentrip naar Barcelona

Gun jij je voeten ook een vakantie, kies dan voor de super comfortabele esparilles. De zomerse slip-ons staan niet alleen leuk onder elke outfit, maar kunnen echt de hele dag gedragen worden. Uiteraard kies je in Barcelona wel weer voor fashionable espadrilles. Kies voor een moderne espadrille met dierenprint, espadrille met aztecprint of een mooie lederen espadrille. De espadrilles in effen kleuren zijn een echte must voor de sophisticated fashion lover.
                  Toms €49,95                                        Maruti €79,95                                      UGG €109,95

Zodra het zonnetje ondergaat begint in Barcelona het bruisende nachtleven. Geniet van een lang diner aan het strand, of in één van de moderne restaurants. Verplaats je vervolgens naar een hippe rooftop bar of blijf van de relaxte sfeer genieten aan het strand met een kan Sangria of een heerlijke cocktail. Daarna is het natuurlijk tijd om met de voetjes van de vloer te gaan op de dansvloer. Dit doe je uiteraard allemaal in stijl. Verwissel je espadrilles, sandalen of slippertjes voor een mooie sandaal met hak. De wedge sandalen zijn natuurlijk een comfortabele, fashion-verantwoorde optie. Wil jij toch 'all the way', kies dan wederom voor een gehakte sandaal met een minimalistische look. De sandalen met hak in effen kleuren doen het altijd goed.

Sandalen met hak voor avonden in Barcelona


            Via Vai €124,50                                   Unisa €99,95                                    Paul Green €144,50

Kan jij ook niet wachten om je nieuwe espadrilles, sandalen of nette slippers mee kan nemen naar de stad waar strand, cultuur en eten centraal staan?

dinsdag 23 juni 2015

COLLECTIE: DE LEUKSTE SALE-TOPPERS

We zijn gek op koopjes. Bijna niets is beter dan het gevoel iets op de kop te hebben getikt voor een fractie van de prijs. Toegegeven, we gebruiken de sale nog wel eens om een impulsaankoop te verantwoorden. "Hij was 50% afgeprijsd, dus eigenlijk heb ik winst gemaakt", of andere quotes passeren nogal eens de revue tijdens de sale-periodes. Dat neemt niet weg dat de sale soms echt goed van pas komt. Bijvoorbeeld als je alvast wilt investeren in een paar tijdloze enkellaarsjes voor het najaar, of in een paar sneakers die het hele jaar draagbaar zijn. Om gelijk te kunnen 'scoren' voor je hele gezin in de sale, hebben wij de leukste koopjes voor je op een rij gezet. Succes met kiezen!

Damesschoenen in de sale

Kies jij nog voor een paar leuke zomersneakers, witte damessneakers volgens de laatste trend, of toch voor een leuk paar gekleurde running sneakers? Wil je juist de sale aangrijpen om alvast een paar laarsjes te kopen voor het najaar, kies dan voor een leuk paar enkellaarsjes of tijdloze hoge laarzen. Deze kun je vaak meerdere seizoenen dragen, omdat deze niet snel trendgebonden zijn. Zit jij met je hoofd toch nog te veel bij de zomer, en wil je juist voor je aankomende vakantie nog iets nieuws kopen? Maak dan een keuze uit de collectie zomerse sandaaltjes of comfortabele, modieuze slippers. Waar gaat jouw 'sale-hartje' sneller van kloppen?

          Lazamani nu €49,50                                P.O.S nu €59,50                              Via Vai nu €119,50

Kinderschoenen in de sale

Kindervoetjes blijven altijd groeien, dit betekent natuurlijk ook vaker dan eens per jaar een nieuw paar schoenen. Een sale-periode is dan ook hét moment om schoenen te kopen voor je kleine vriend of vriendin. Koop ze alvast een heel klein beetje op de groei voor een later seizoen, of scoor voor een klein prijsje hoogzomerschoenen voor kinderen. Een leuk paar zomersandalen voor kinderen kan bijvoorbeeld nooit kwaad. Beloof jij al langere tijd een nieuw paar kindersneakers? De sale is het antwoord. Kies jij voor een paar leuke enkellaarsjes voor meisjes, stoere sneakers voor jongens of lekkere kinderslippertjes? Wees er snel bij want de kindermaatjes vliegen de sale uit!


Meisjesschoenen in de sale

             Twins nu €89,50                                Kipling nu €34,50                            La Triboo nu €59,50

Jongensschoenen in de sale

            Betula nu €29,50                              Redzz nu €74,50                              Giga Shoes mu €79,50

Herenschoenen in de sale

Natuurlijk mogen we de mannen ook niet vergeten. Nu kunnen wij ons voorstellen dat een online sale voor mannen helemaal ideaal is. Mannen staan erom bekend vaak 'alles' wat ze nodig hebben in één keer te willen kopen. Lekker makkelijk. Maar met z'n allen tussen de koopjes neuzen, no thanks. Bij online sale is dit natuurlijk een ander verhaal, alles lekker overzichtelijk tegen leuke prijsjes. Een ideaal moment dus om die zomerse herenslippers, comfortabele herensadalen, modieuze sandalen of zomersneakers voor heren nog op de valreep in te slaan. Denk je toch wat meer in toekomsttermen? Investeer dan in een paar tijdloze herenschoenen, bijvoorbeeld geklede herenschoenen voor op het werk, of casual veterboots. Enjoy!

     Pantofola d'Oro nu €44,50                      Blackstone nu €124,50                      Van Lier nu €139,50 

Met welke saletoppers ga jij je gezin blij maken?

dinsdag 16 juni 2015

THEMA: DE LEUKSTE SCHOENEN VOOR VADERDAG

Elk jaar, derde zondag van de maand juni staat in het teken van papa! Onze helden van het eerste uur, de stoere mannen die in onze ogen alles kunnen, en blijven kunnen. Reden genoeg dus om onze lievelingsmannen even flink in het zonnetje te zetten. En hoe kan dat beter dan een dagje op pad met onze oudste, beste vriend? Gaan jouw kinderen een dagje met papa op stap, of ga jezelf iets leuks doen met je vader. Wat je ook gaat ondernemen op deze speciale zondag, de juiste schoenen horen hierbij. We hebben schoenen voor Vaderdag uitgekozen, speciaal voor een leuk dagje uit. Zo lopen de kinderen en papa er hip en comfortabel bij. Veel plezier!

Casual herenschoenen voor een dagje uit

Uiteraard beginnen we vandaag bij de vaders. Gaan jullie deze Vaderdag lekker naar het bos, naar een pretpark, brunchen of misschien zelfs een stedentripje? Casual is the keyword deze dag. Kies een paar schoenen uit waar de hele dag goed op gelopen kan worden. Natuurlijk steek je jezelf op deze familiedag niet strak in het pak, dus een paar leuke herensneakers of casual veterschoenen zijn ideaal. Ga jij voor gekleurde herensneakes of witte herensneakers, de trends op sneakergebied. Of kies je voor een paar stoere halfhoge veterschoenen, schoenen in workerstyle of dessertboots voor mannen? Combineer lekker comfortabel met een chino of spijkerbroek, T-shirtje erop en geniet van je speciale dag.
Casual herensneakers:

                   New Balance €119,95                                                              Blackstone €139,95

Casual herenschoenen:

                  Björn Borg €109,95                                                                      Clarks €109,95

Jongensschoenen voor een dagje uit

Ook de kleine mannen kijken waarschijnlijk al een paar weken uit naar deze dag. Lekker op stap met hun grote voorbeeld, papa. De dag begint natuurlijk met een zelfgemaakt knutselwerkje en daarna is het tijd voor plezier! Een dagje ravotten vraagt natuurlijk om comfortabele jongensschoentjes. Natuurlijk trek je ook op een dagje weg met papa geen suffe schoenen aan. We hebben daarom hippe jongenssneakers en leuke jongensschoenen uitgekozen voor deze dag. Steelt jullie kleine man de show op gekleurde jongenssneakers of op een paar stoere veterschoenen voor jongens. Natuurlijk vergeten we niet dat het soms in Nederland ook erg lekker weer kan zijn! Daarom zijn comfortabele jongenssandalen nooit mis, hippe jongenssandalen zijn perfect voor een actief dagje.

           New Balance €64,95                                    Vans €44,95                                      Kipling €44,95

Meisjesschoenen voor een dagje uit

Ook papa's kleine meisje wilt er op deze dag natuurlijk tiptop uitzien. Je vader is en blijft je eerste grote liefde, en er is niks leukers dan deze zondag de hele dag met hem doorbrengen. Pannenkoeken eten bij het bos, naar de dierentuin of, als het weer het toe laat, een lekker dagje aan zee. Al deze leuke uitstapjes vragen natuurlijk om een nieuwe outfit voor jouw kleine fashionista. Het is op zo'n dag wel belangrijk dat ze geen zere voetjes krijgt, dus goede schoentjes zijn een must. We houden er natuurlijk rekening mee dat het weer zo lekker onvoorspelbaar is in Nederland, dus hebben we de leukste gekleurde sneakers voor meisjes, de hipste sandaaltjes voor meisjes en moderne slip-ons voor meisjes voor je uitgezocht. Naast comfort zijn 'looks' natuurlijk ook belangrijk op een leuke dag.

       Gioseppo €39,95                                        Braqeez €59,95                                    Munich €69,95

Wij wensen alle papa's in Nederland een geweldige dag toe!

dinsdag 9 juni 2015

COLLECTIE: DE LEUKSTE SANDALEN

Die warme dagen smaken naar meer! Na wekenlang te hebben gefantaseerd over lange, warme zomerdagen wordt dit eindelijk een beetje tastbaar. Over 12 dagen start officieel de zomer (nee, we zijn niet aan het aftellen). Dit betekent wekenlang op slippertjes en sandaaltjes lopen, heerlijk! De voetjes mogen weer gezien worden. Om het aftellen iets makkelijker (of juist moeilijker) te maken, hebben wij de leukste sandaaltjes uitgezocht om jou tijdens die heerlijke zomerdagen te vergezellen.

Sandalen met hak

Nadat je je voeten de hele dag rust hebt gegund op slippertjes, kunnen ze 's avonds beste en hakje aan. Een lekker etentje aan het strand, drankje op het terras of voetjes van de vloer in de discotheek, sandalen met een hak zijn jouw beste vriend. Draag ze onder een leuk zomers jurkje, of pimp je casual outfit op met een paar gehakte sandalen. Ook een echte zomertopper zijn de sandalen met wedge. De wedge sandalen maken van elke outfit een echt zomerse outfit. Voor welke hak kies jij, sandalen met een blokhak, sandalen met een laag hakje of sandalen met een wedgehak?

                           Unisa €99,95                                                                            Gabor €99,95

Sandalen met print

Gun jij je voeten liever ook een zomerbreak? Ga dan voor leuke platte sandaaltjes. Uiteraard mag ook jouw footwear een class-upgrade hebben in de avond, of natuurlijk gewoon tijdens een uitstapje. Kies daarom niet voor effen sandalen, maar voor sandalen met animalprint. De sandaaltjes met dierenprint zijn erg leuk onder elke outfit. Natuurlijk wel even opletten dat je niet te veel drukke prints met elkaar combineert. De sandaaltjes met print houden jouw voeten deze zomer graag gezelschap.

                            Inuovo €69,95                                                                     Tamaris €49,95

Ibiza style sandalen

Ibiza is helemaal hot. We zien de Ibiza prints niet alleen terugkomen in kleding, accessoires en interieur, maar ook Ibiza style schoenen zijn helemaal on trend. De sandalen met Ibiza print zijn super zomers. Van sandalen met etnische printjes tot sandaaltjes in felle kleurtjes. Ga jij voor gevlochten Ibiza sandaaltjes, of voor sandalen in Ibiza kleuren? Hoe dan ook, je kan niet verkeerd kiezen deze zomer.

                        La Strada €49,95                                                                       Inuovo €54,95

Metallic sandalen

Een andere trend, naast de Ibiza style en schoenen met dierenprints, zijn schoenen met metallic details. Met metallic sandaaltjes maak je van elke outfit een fashion statement. De metallickleurige sandalen combineer je goed met een grafische look (denk aan wit en zwart). Maar metallic slippers doen het natuurlijk ook goed onder een jeans, shortje of tuinbroekje. Ideaal voor 's avonds op vakantie.

                          Rapisardi €74,95                                                                    Unisa €99,95


Met welke hippe sandaaltjes maak jij jouw voeten blij deze zomer?

dinsdag 2 juni 2015

IN DE SPOTLIGHT: SPERRY

Zo nu en dan vinden wij het erg leuk om een merk even extra onder de aandacht te brengen. In deze spotlight komt een merk natuurlijk niet zomaar te staan. We kiezen merken uit die onderscheidend zijn, door hun kwaliteit en vormgeving. Deze week wordt het merk Sperry extra door ons in het zonnetje gezet. Dit merk maakt fijne bootschoentjes in een hip, kenmerkend jasje. Sperry bootschoenen zijn er in allerlei kleurvarianten, voor mannen en vrouwen. Ook zo nieuwsgierig geworden naar de kenmerkende Sperry-collectie?

Sperry voor dames

De Sperry bootschoenen voor dames zijn echte snoepjes! De dames bootschoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende, zoete kleurtjes. De gekleurde bootschoenen staan super leuk onder een casual outfit, bijvoorbeeld een shortje of jeans. Ga jij deze zomer alle festivals af? Ga dan voor een paar comfortabele bootschoenen, uiteraard in een mega hip kleurtje of met een leuke print. Gooi ze onder een maxidress of skirt, of nonchalant broekje en jouw festivaloutfit is al bijna compleet.
De bootshoenen in pastelkleuren zijn helemaal on trend, perfect voor het zomerse weer.

        Sperry Bahama 2 Eye Washed €69,95                                           Sperry Bahama €69,95

Vind jij roze bootschoenen nog genoeg opvallen? Kies dan voor bootschoenen met dierenprint. Lekker opvallend onder jouw festival outfit. Is een animalprint niet echt jouw ding, maar wil je toch opvallende bootschoenen? Sperry heeft naast bootschoenen in één kleur ook bootschoenen met meerdere kleuren. Deze zijn lekker casual met een kleine twist, erg leuk onder een jeans! Welke hippe Sperry bootschoenen komen onder jouw ultieme zomeroutfit?

        Sperry Bahama Black Sparkle Leo €74,95                       Sperry Frontrunner Bahama Gra €69,95

Sperry voor heren

Ook voor de mannen heeft Sperry een leuke collectie. De bootschoenen voor heren zijn niet alleen erg comfortabel, maar ook helemaal hip. Daarnaast bestaat de collectie bootschoenen ook uit herensneakers van Sperry met de kenmerkende vormgeving. De sportieve witte zool in combinatie met het canvas en de leren veters geven de sneakers een laid-back casual look. Combineer de Sperry's voor mannen met een leuke chino, of jeans. T-shirtje erop en je bent klaar voor een heerlijke 'voor' zomer. Voor welke Sperry herenschoenen ga jij?

                    Sperry Striper €69,95                                                              Sperry Bahama €79,95