dinsdag 27 oktober 2015

IN DE SPOTLIGHT: CRUYFF CLASSICS

We hebben helaas allemaal wel vernomen dat de voetballegende Johan Cruyff op dit moment een heftige periode doorgaat. Omdat wij deze volksheld ook een hart onder de riem willen steken, zetten wij dit keer Cruyff Classics in de spotlight. Het succesvolle merk van de Nederlandse oud-topvoetballer.

Cruyff Classics is een merk opgezet eind jaren zeventig door profvoetballer Johan Cruijff. Zijn filosofie was heel duidelijk; een functionele maar toch stijlvolle en elegante sportschoen ontwikkelen voor heren. Johan werd geïnspireerd door bekende vriend en ontwerper Emilio Lazzarini, die bekend staat om zijn design en beste Italiaanse sportschoen.Deze bron van inspiratie zie je dan ook terugkomen in de collectie van Cruyff Classics. De Cruyff sneakers zijn duidelijk herkenbaar aan het C logo van Cruyff of herkenbaar aan zijn handtekening. Daarnaast worden er hoogwaardige materialen verwerkt en heeft de schoen een stevige zool, waardoor de schoen een elegante maar toch strakke uitstraling krijgt. De Cruyff Classics schoenen zijn een must voor elke voetballiefhebber. Natuurlijk heeft Johan ook aan de vrouwelijke voetbalfans gedacht. Zo heeft hij ook Cruyff damesschoenen.

Cruyff Classics Herenschoenen

Cruyff Classics sneakers voor heren hebben een herkenbaar design en zijn trendvolgend. De fijne herensneakers worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Je herkent Cruyff Classics aan het logo. Dit logo staat vaak groot afgebeeld op de zijkant van de schoen. Andere modellen bevatten de handtekening van Cruyff, dat dient als logo. Dat Cruyff sneakers mee gaan met de trends zien we aan de nieuwe modellen. Zo zijn er Cruyff Classics running sneakers te vinden in de nieuwste collectie. De collectie sneakers voor mannen bestaat bij Cruyff vooral uit lage modellen. De casual herenschoenen kun je goed combineren met elke vrijetijdsoutfit. Voor welke Cruyff sneakers voor mannen kies jij?


              THE GIRA €99,95                                 Vanenburg €129,95                            SANTI €109,95

Cruyff Classics Damesschoenen

Zoals al eerder genoemd denken ze bij Cruyff niet alleen aan de mannen. Ook voor de dames zijn een aantal modellen opgenomen in de collectie. De Cruyff sneakers voor vrouwen hebben opvallendere kleuren, maar lijken qua model veel op de sneakers voor mannen. Zo behouden de Cruyff Classics sneakers hun herkenbare design. De damessneakers van Cruyff kun je goed combineren met een casual outfit en ze lopen heerlijk. Op welke damesschoenen van Cruyff zullen we jou zien lopen?

               Vondelpark €99,95                                  CHARM €114,95                         FUSIONE €89,95

Shop jouw favoriete Cruyff Classics schoenen op TopShoe.nl!

dinsdag 20 oktober 2015

TREND: FRINGES

Wij worden vrolijk van franjes. Ze zijn gezellig. Fringes geven elke outfit een speelse look, een knipoog. En dat vinden we leuk, erg leuk. Want niet alles hoeft even serieus genomen te worden, toch? Geef jouw zakelijke outfit een knipoog mee door te combineren met hippe instappers met franjes. Draag jouw lievelings overknee-dress met een paar enkellaarsjes met franjes of waag je aan de nieuwste trend op sneakergebied, sneakers met franjes bij de veters.

Enkellaarsjes met franjes

We hebben inmiddels wel laten zien dat we een voorliefde hebben voor enkellaarsjes. Vooral om dat enkellaarsjes altijd kunnen ,eigenlijk. In de winter, enkellaarsjes met bontvoering bijvoorbeeld. Op dit moment moeten we nog even niet denken aan dikke pakken sneeuw, dus laten we ons voor nu richten op de herfst. Want de herfst is natuurlijk wel hét seizoen voor enkelboots. En wat vinden we het leuk dat we deze fijne korte laarsjes nu ook in vrolijke varianten kunnen dragen. Enkellaarsjes met fringes bijvoorbeeld. De fringed enkellaarsjes leuken je outfit in één keer op en geven een knipoog naar de alledaagse sleur. Met franje enkellaarsjes maak je iedereen op kantoor vrolijk. Wedden?

                               Bronx €129,95                                                          Strategia €299,95

Instappers met franjes

Instappers, of loafers, zijn schoenen die we vooral de laatste tijd ook in trendy uitvoeringen zien. Voorheen schoven we loafers vooral af op dames en heren die een bepaalde leeftijd gepasseerd zijn, maar tegenwoordig zijn de instappers er met trendy details, printjes en kleuren. Combineer jouw loafers met je werk outfit, of een goede jeans voor een preppy-chic look. De fringed loafers zijn onze favorieten dit seizoen. Vind jij de loafers met franjes ook zo leuk?

                       Post Xchange €114,95                                                              Tine's €129,95

Schoenen met franjes

Natuurlijk mogen de 'gewone' veterschoenen ook nog steeds, of juist weer eigenlijk. Leken ze even te zijn vervangen door sneakers, de veterschoentjes zijn terug van weg geweest. Dit najaar zien we veel lakschoenen, maar ook lage schoenen met verschillende details. Zo zien we veel lage veterschoenen met dierenprints, maar ook met de geweldig leuke franjes! De fringed veterschoenen staan super leuk onder je casual outfit en ze lopen heerlijk. Welke veterschoenen met fanjes kies jij? 

                         Bronx €99,95                                                                      Bronx €99,95

Hoe ga jij jouw nieuwe fringe schoenen combineren?

dinsdag 13 oktober 2015

IN DE SPOTLIGHT: ECCO

Het nieuwe seizoen van 'The Voice of Holland' is weer begonnen en we zitten vrijdagavond om 20:30 weer startklaar op de bank. Elk seizoen staat er een rijtje merken klaar om als sponsor te kunnen dienen voor deze kijkcijferhit. Dit keer heeft het schoenenmerk Ecco de eer om voor de battles en liveshows de kandidaten van de meest trendy schoenen te voorzien. De kandidaten zien er altijd perfect en opvallend gestyled uit. Reuze benieuwd zijn wij daarom naar de nieuwste collectie van Ecco en de schoenen van Ecco die langs zullen komen bij The Voice.

Ecco enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn altijd goed. Of je ze nu draagt onder een jeans, met een jurkje, rokje of pantalon. Je combineert korte laarsjes eigenlijk met iedere outfit. De enkellaarsjes van Ecco vind je in verschillende soorten. Van enkellaarsjes met hak, voor een stylish werkoutfit of voor een avondje stappen, tot platte enkellaarsjes met opvallende details en (gedeeltelijk) metallic enkellaarsjes. Voor de 'gewone' alledaagse dag heeft Ecco natuurlijk ook enkellaarsjes in basic zwart en bruin. Heb jij al een paar? 

             Ecco 242773 €139,95                     Ecco 261703 €129,95                          Ecco 264503 €99,95

Ecco damessneakers

We blijven fan van sneakers. Hoe heerlijk is het dat deze comfortabele schoenen nu ook gewoon casual gedragen mogen worden, en sommige modellen zelfs naar je werk. Ecco gympen zijn er in lage en hoge modellen, met details en in basis modellen. De sneakers van Ecco zijn voorzien van het Ecco logo en zijn van goede kwaliteit. De gympen van Ecco lopen echt heerlijk. Dus doe je voeten een plezier en kies jouw favoriete model Ecco sneakers voor dames!

            Ecco 241483 €129,95                           Ecco 235623 €99,95                     Ecco 430023 €129,95


Ecco herensneakers

Ook de heren worden natuurlijk niet vergeten bij Ecco. Ook de fijne sneakertrend voor heren gaat voorlopig nog niet weg. Ecco sneakers voor mannen zijn vooral te herkennen aan de witte sneakerzool. De Ecco gympen zijn gemaakt van leer en hebben een casual, stoer uiterlijk. Dit maakt ze gemakkelijk te combineren met elke casual outfit. De Ecco veterboots en stoere veterschoenen van Ecco kunnen natuurlijk ook net zo gemakkelijk gecombineerd worden!

       Ecco 430004 €124,95                            Ecco 430024 €139,95                       Ecco 502404 €149,95

Ecco nette herenschoenen

Ben je juist op zoek naar nette schoenen voor kantoor? Ook daar heeft Ecco een mooie, betaalbare collectie voor. Van veterschoenen tot nette instappers. Cognackleurige veterschoenen geven jouw blauwe of zwarte pak een moderne uitstraling. Zwarte veterschoenen mogen uiteraard niet ontbreken in de schoenenkast van de business man. Met welk paar verschijn jij op de werkvloer?

           Ecco 051514 €99,95                             Ecco 634534 €109,95                    Ecco 050144 €109,95

dinsdag 6 oktober 2015

COLLECTIE: KINDERSCHOENEN NAJAAR

Iedere ouder heeft er mee te maken: groeiende kindervoetjes! Stiekem geeft dit ons ook de kans om onze mini-me's elk seizoen weer in nieuwe, moderne kinderschoentjes te steken. Elk seizoen kent natuurlijk weer nieuwe trends en stiekem zijn die nog veel leuker en schattiger in kleine mini maatjes. Shoppen voor nieuwe kinderschoenen kan soms een hels karwei zijn. Dus waarom bestel je geen kinderschoenen online? Wij hebben de leukste kinderschoenen trends op een rijtje gezet, zodat jouw stoere bink of kleine diva er weer ontzettend hip bij loopt dit najaar.

Najaarssneakers voor kinderen

Heel blij worden we van sneakers! Je kindje loopt er niet alleen heerlijk op, ze staan ook nog eens stoer en heel hip. In de zomer zagen we veel sneakers in felle kleuren, witte sneakers en sneakers met zomerse prints. Tot onze vreugde zijn er ook veel najaarssneakers en winter sneakers voor kinderen te vinden! Deze sneakers hebben vaak donkere kleuren, maar we zien ook veel metallic kindersneakers. Super makkelijk te combineren met een spijkerbroekje, of voor de meisjes een stoere leren legging. Succes gegarandeerd! Voor welke hippe kindersneakers kiezen jullie?

Hippe sneakers voor meisjes


         HIP Shoe Style €109,95                            Develab €89,95                                  Red-Rag €109,95

Hippe sneakers voor jongens


              Track Style €124,95                            Bumper €159,95                                     Piedro €134,95

Stoere veterboots voor jongens

Voor de echte stoere kleine mannen zijn er veterboots. Deze stevige kinderschoenen zijn echt enorm leuk. Draag ze met een stoere jeans en je mannetje steelt de show. Grote merken als Timberland en Blackstone maken hun stoere schoenen ook in de kleinste maatjes en hiermee is succes gegarandeerd. De stoere veterschoenen in een mini formaat zijn tegelijkertijd schattig als stoer.

            Timberland €119,95                              Blackstone €99,95                                Freesby €89,95

Leuke Chelsea boots voor meisjes

Chelsea boots zagen we vorig seizoen al veel en ongetwijfeld staat er al een paar in mama's kast. Ook kleinere voetjes en Chelsea laarsjes lijken een gouden combinatie. Zo geef je jouw dochtertje snel een outfitje met een knipoog. De Chelsea boots voor kinderen in lakleer zijn namelijk erg deftig, maar wanneer je combineert met een casual outfit ook erg stoer en hip. Ook de Chelsea boots met print voor meisjes zijn een hit onder elke outfit.

              Vingino €99,95                                  Twins €104,95                                           Redzz €99,95

Moderne enkellaarsjes voor meisjes

Natuurlijk mogen ook de 'gewone' enkellaarsjes voor kinderen nog steeds. Van stoere bikerboots voor kinderen tot korte laarsjes met leuke details, ze mogen allemaal. Kies jij voor basis enkellaarsjes in het zwart, die overal goed mee matchen, of kies je een gewaagder exemplaar. De enkellaarsjes voor meisjes met print maken elke outfit wat vrolijker en ook de enkellaarzen met riempjes of andere details maken van iedere outfit een feestje.

                 Clic! €109,95                                   Shoesme €109,95
 Bo-Bell €79,95 

                              

Stoere boots voor jongens

Naast de stoere veterboots voor kinderen zien we dit najaar ook veel stoere korte laarzen voor jongens. Deze zijn alleen weg gelegd voor de echte hippe boys onder ons. Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van. Combineer de stoere Uggs voor jongens of Blackstone's voor kinderen met een stoere jeans of zwarte skinny jeans, het liefst een stoer leren jasje er op en jouw casanova is geboren!

                  Clic! €99,95                                         UGG €69,95                                      Develab €94,95

Hebben jij en je kindje jullie favoriete paar al gespot?