dinsdag 24 november 2015

COLLECTIE: WARM GEVOERDE LAARZEN

De winter en de echte koude dagen staan helaas weer voor de deur. Hoog tijd dus om te investeren in een paar warm gevoerde laarzen! Deze laarzen, met een voering van vacht, zitten niet alleen zo heerlijk als pantoffeltjes, maar houden jouw voeten ook lekker warm. Klinkt dit allemaal een beetje soft? Think again! De warm gevoerde laarzen komen met de stoerste uiterlijkheden, van stoer leer tot krachtig suède. Daarnaast volgen ook deze laarzen natuurlijk de najaarstrends op de voet.
Op welk paar ga jij jouw voeten dit najaar trakteren?

Warm gevoerde damesschoenen

Voor dames zien we dit najaar veel verschillende schoenen. De hoge laarzen en enkellaarsjes blijven een goede favoriet in combinatie met een heerlijke vachtvoering. Kies voor stoere enkellaarsjes, van mooi leer met stoere details, of kies voor een klassiek leren paar dat je met elke outfit kunt combineren. Toch op zoek naar een paar hoge laarzen deze winter? Kies voor klassieke, tijdloze laarzen. Cognackleurige laarzen geven elke outfit een stoer, casual randje, terwijl zwarte laarzen écht altijd kunnen. Welk paar vachtlaarzen kies jij uit?

               SPM €109,95                                     Aqa €99,95                                            Gabor €174,95

Warm gevoerde kinderschoenen

Zeker kindervoetjes moeten natuurlijk goed warm worden gehouden tijdens koude dagen. Tegenwoordig hoef je daar niet perse een paar snowboots of thermosokken voor aan te schaffen. De vachtlaarsjes voor kinderen zijn net zo stoer als gewone schoenen en zitten nog net iets lekkerder.
Koop voor je zoontje bijvoorbeeld stoere jongensschoenen, zoals Blackstones of Timberlands. Voor je dochtertje zijn er verschillende enkellaarsjes voor meisjes, in de leukste kleuren en hipste prints. Door de warme kinderschoenen zijn jouw kinderen ook tijdens de herfst - en winterdagen genoeg buiten te vinden!

Warm gevoerde meisjesschoenen


              Pinnochio €89,95                               Giga Shoes €89,95                     UGG Australia €109,95

Warm gevoerde jongensschoenen


          Pinnochio €89,95                                Blackstone €119,95                            Timberland €109,95

Warm gevoerde herenschoenen

Mannen, ook al worden jullie vaak omschreven als hard en (naar eigen zeggen) het sterke geslacht, van koude voeten wordt zelfs de stoerste kerel niet blij. Ook voor jullie zijn er bont gevoerde schoenen. Panama Jack heeft stoere korte laarzen, maar ook het klassieke herkenmerk Giorgio heeft een aantal modellen herenschoenen voorzien van een bontvoering. The choice is yours!

           Panama Jack €168,95                         Bjorn Borg €129,95                               Giorgio €219,95


dinsdag 17 november 2015

TREND: SCHOENEN MET SPITSE NEUZEN

Wij mensen zijn zo nu en dan toe aan verandering. Precies de reden dat trends zich zo snel afwisselen. We willen vermaakt worden, nieuwe dingen zien! Extra leuk dus wanneer onze vertrouwde, geliefde schoenmodellen in een nieuw jasje worden gestoken. Zo hoeven we toch niet helemaal afscheid te nemen van onze lievelingsschoenen en krijgen ze een fijne make-over.
Zo zien we dit najaar veel schoenen met spitse neuzen. Deze puntschoenen hebben verder heel veel weg van de vertrouwde modellen, maar geven je outfit net wat extra's. Voor welke schoenen met puntige neus loop jij warm?

Instappers met een spitse neus

Wat wij sowieso al een fijne trend vinden op zich zijn de moderne instappers. De loafers, slip-ons, espadrilles en monks zijn goed vertegenwoordigd in onze schoenenkast. Nu je deze toppers ook steeds meer gaat zien met spitse neuzen zijn we helemaal fan. De loafers met spitse neus, slip-ons met spitse neus of ballerina's met spitse neus geven onze casual én werk outfit net dat beetje extra fashion.

           Pedro Miralles €109,95                       Peter Kaiser €164,95                              Evaluna €138,95

Pumps met een spitse neus

Natuurlijk combineren wij ook onze party-outfits het liefste met de spitse neuzen trend. Zo zagen wij al langer veel zwarte pumps met spitse neus, om je outfit wat extra drama en glamour te geven. Ga jij voor klassieke pumps met puntige neus, of kies jij voor een hip exemplaartje? De metallic pumps met spitse neus zullen het ongetwijfeld goed doen onder jouw outfit voor de feestdagen.

           Peter Kaiser €169,95                         Evio Zanon €139,95                        Samuela-Pace €109,95

Enkellaarsjes met spitse neus

Denk jij toch al wat meer aan de koude dagen van het najaar? Dan zijn enkelboots en laarzen jouw beste vriend. Ook deze ultieme toppers zijn overgoten met het spitse neuzen trendsausje. Loop jij dit najaar op trendy Chelsea boots met spitse neusspitse enkellaarsjes met hak, of hou jij het lekker safe met platte enkellaarsjes met spitse neus? Voor welk enkellaarsjes met puntige neus je ook kiest, je loopt er sowieso fashionable bij!

              Nubikk €129,95                                  La Strada €69,95                        Paul Green €159,95

En? Ben jij al aan de spitse neuzen schoenentrend?

dinsdag 10 november 2015

COLLECTIE: WANDELSCHOENEN

Naast schoenen die de laatste modetrends op de voet volgen, heeft TopShoe ook schoenen voor speciale gebruiksdoeleinden. Een voorbeeld hiervan zijn wandelschoenen
Wandelschoenen bieden de voeten en enkels volledige steun tijdens lange outdoor wandelingen. Hou jij wel van een wandeling op zijn tijd, dan zijn goede schoenen een must! Ben jij een beginnend wandelaar? Dan kan het lastig zijn een keuze te maken tussen de verschillende wandelschoenen. Zo heb je lage wandelschoenen, hoge wandelschoen en bergschoenen in verschillende stijfheden. 

Reden genoeg dus, om iets meer te weten te komen van wandelschoenen als je ze voor het eerst aanschaft. In deze blogpost zullen wij de belangrijkste zaken bespreken waar je op moet letten tijdens de aanschaf van wandelschoenen. Want tijdens het wandelen is een goed paar schoenen zeker onmisbaar! 

Wandelschoenen categorie A en A/B 

Wandelschoenen vallen in de categorie A en A/B. Dit zijn soepele lage wandelschoenen of soepele halfhoge wandelschoenen. Deze wandelschoenen voor dames en heren geven een lichte steun aan de enkels. Het bovenwerk en de zool van de outdoorschoenen zijn zeer soepel, en daardoor comfortabel. Dit maakt ze ook lichtgewicht wandelschoenen. De schoenen om te wandelen geven de voeten een goede afwikkeling en hebben een zachte profielzool met een goede grip. De A-wandelschoenen en A/B-wandelschoenen zijn geschikt voor gebruik in vlak of heuvelachtig terrein. Maak jij graag korte avondwandelingen of staat er een 4-daagse op de planning, dan zit je met deze wandelschoenen voor dames goed!

Dames Wandelschoenen

De collectie wandelschoenen van TopShoe.nl bestaat onder andere uit de merken Gri-Sport, Hanweg, Lowa en Meindl en Wolky die garant staan voor kwaliteitsschoenen en comfort. In onze collectie schoenen online vind je wandelschoenen van goede kwaliteit, met een uitstekende pasvorm. De Lowa wandelschoenen voor dames vind je in veel verschillende kleurcombinaties, net als de wandelschoenen van Hanweg. Wandelschoenen hoeven natuurlijk niet alleen praktisch te zijn, het oog wil ook wat. De stevige wandelschoenen van Gri-Sport bieden je goede, comfortabele steun.

                         Lowa €184,95                                                 Gri-Sport €119,95                                                     Hanweg €169,95

Heren Wandelschoenen

Ook de collectie wandelschoenen voor mannen is op TopShoe.nl goed vertegenwoordigd. De robuuste wandelschoenen van Lowa, Gri-Sport, Meindl en Hanweg zijn een verademing voor de voeten tijdens een stevige wandeling. Ook de, op het eerste gezicht, trendmerken, hebben moderne wandelschoenen in hun assortiment. Zo hebben de bekende merken Timberland en Clarks ook wandelschoenen voor heren in hun assortiment. Voor welke stevige heren wandelschoenen kies jij?

                Timberland €129,95                                                      Lowa €154,95                                                      Meindl €169,95

Wij wensen je in ieder geval veel pijnloze, avontuurlijke kilometers toe! 

maandag 2 november 2015

TREND: MASCULINE LOOK

Dit najaar mogen wij vrouwen steeds meer letterlijk 'ons mannetje staan'. Op schoenengebied zien we dit najaar veel modellen vrouwenschoenen die geïnspireerd zijn op mannenschoenen. Voorbeelden hiervan zijn brogues, monks en stoere veterboots. Heb jij al een paar 'men shoes' in de kast staan?

Brogues voor dames

De brogues voor vrouwen zijn één van de grootste trends dit najaar. De veterschoenen voor dames staan perfect onder je werkoutfit, maar zijn daarnaast ook goed te combineren met een casual outfit. De veterschoentjes voor dames zie je in verschillende varianten. Zo heb je lakleren veterschoenen voor dames, maar ook metallic brogues voor vrouwen en brogues met platform zolen en brogues met een grafische print. Combineer de dames brogues met een jeans of zwarte skinny en een blouseje met een grof gebreide trui er boven en jouw preppy-chic look is klaar.

                 Gabor €124,95                                      Bronx €89,95                                  Red-Rag €159,95

Monks voor dames

Een nieuwe variant van de lage, nette schoenen voor vrouwen zijn Monks. Monks zijn vergelijkbaar met brogues, alleen hebben deze masculine schoenen voor vrouwen geen veters, maar gespen. De lage schoenen met gespen zien we dit najaar ook voornamelijk in lakleren varianten. De lakleren Monks geven net als brogues jouw outfit een preppy-chic touch. Wil jij nog een stapje verder gaan? Kies dan voor de Monks met fringes. Deze maken van jouw werkoutfit gegarandeerd een feestje.

              Maripe €139,95                                 Paul Green €149,95                      Samuela-Pace €139,95

Veterboots voor dames

Ben jij een echte stoere chick? Dan heb je vast al een paar veterboots in de kast staan. De hoge veterschoenen voor dames zijn een echte hit dit najaar. Draag ze in combinatie met een skinny broek, of een stoere jeans, leren jasje of bomber jack en oversized trui er boven en jouw rock chick look is klaar. Veel Celebrity's hebben we al gespot met deze stoere damesschoenen. Ben jij de volgende?

                Tamaris €89,95                                     Dr. Martens €134,95                           Mjus €149,95