woensdag 25 september 2013

STYLEGUIDE: HOE COMBINEER JE DE ENKELLAARS?

Dat enkellaarsjes deze winter een echte musthave zijn voor je garderobe weten we inmiddels al. Als modebewuste vrouw moet je minstens één paar enkellaarzen in de kast hebben staan. De enkellaars is er in verschillende varianten, van plat tot een hoge hak. Deze winter zien we vooral de zwarte enkellaars terug, het liefst met grote opvallende gespen of bewerkt met decoratieve studs. Toch zijn enkellaarsjes niet voor iedereen makkelijk te combineren. Wij geven jou een paar tips hoe je deze schoen het beste kunt combineren, zodat ook jij er fashionable bij kunt lopen deze winter.

Kies het enkellaarsje dat bij jou past

  • Heb je wat dikkere enkels, kies dan voor een laarsje dat net iets boven je enkels eindigt. 
  • Ben je niet gezegend met lange benen, probeer dan een enkellaarsje met een hoge hak om je benen langer te doen lijken. 
  • Ben je niet helemaal zeker over je kuiten? Kies er dan voor om het enkellaarsje te combineren met een broek in plaats van een rok.

Probeer altijd een doorlopende lijn te creëren door lange broeken, maillots of maxi rokken te dragen. 
Let er op dat je enkellaarsjes niet combineert met 3/4 broeken, kokerrokken en midi-rokken. Door het dragen van één van deze kledingstukken vestig je de aandacht juist op je benen. Hierdoor lijkt het alsof je jezelf in stukken hebt gehakt waardoor je nog korter lijkt. 

Ga jij een paar enkellaarsjes aanschaffen dit seizoen? Laat het ons weten in een comment!

1 opmerking: