woensdag 6 november 2013

COLLECTIE: UGG AUSTRALIA LAARZEN

UGG AUSTRALIA LAARZEN

Dat UGGs laarzen een blijvertje zijn weten we inmiddels. Deze populaire laars zien we elk seizoen weer terugkomen en heeft menig harten weten te veroveren. UGGs komen oorspronkelijk uit Australiƫ en zijn gemaakt als surfschoen, om de voeten warm en droog te houden. De schoenen werden gemaakt van sheepskin; een materiaal dat natuurlijke warmte afgeeft en toch vocht afvoert. De schoenen werden enorm populair en ook andere landen zoals Amerika hadden interesse in deze schoen. Al snel werden de celebrities gespot in UGG laarzen, gevolgd door de rest van de modewereld. Een trend was geboren!

UGG COLLECTIE ONLINE

Het merk UGG Australia maakt meer dan alleen schapenwollen UGGs laarzen. UGG Australia heeft haar collectie in de loop der jaren uitgebreid tot een heel diverse collectie voor zowel dames, heren en kinderen. In de collectie vind je slippers, pumps, sloffen, sneakers, enkellaarsjes en laarzen. De welbekende schapenwol voering zie je veel terugkomen in de modellen, maar ook details als studs en gespen worden veel gebruikt.

Cognac dames UGGs
€259,95
Grijze dames laars 
€259,95
Bruine dames enkellaars
€199,95
Meisjes UGGs met studs
€159,95
Meisjes UGGs met bont
€139,95
Jongens laarsje met gesp
€69,95

Ben je nog opzoek naar een paar warme UGGs laarzen voor de winter? Bekijk dan hier ons uitgebreide aanbod en shop dames, heren of kinder uggs online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten