dinsdag 29 december 2015

COLLECTIE: LANGE LAARZEN

Vooral tijdens koudere dagen zijn wij enorm blij met hoge laarzen. Gek zijn wij op de oversized sweater trend in combinatie met lange laarzen of overknee boots. Natuurlijk hebben wij ook al een sweater dress in onze wintergarderobe, waarmee de laarzen ook perfect te combineren zijn.
Daarnaast zijn lange laarzen natuurlijk goede klassiekers, zwarte laarzen of cognackleurige laarzen kunnen en mogen eigenlijk altijd. Heb jij nog geen paar hoge laarzen in je kast staan? Snel een paar uitzoeken dan! Wij helpen je graag een handje!

Suède laarzen

Lange, suède laarzen zien we de afgelopen seizoenen steeds meer opduiken in het modebeeld. Je combineert ze op klassieke wijze met een leuk jurkje of een mooie rok. Voor een meer uitgesproken, stoere stijl combineer je ze met een jeans of leren broek of legging. Suède laarzen met hak geven jouw benen extra lengte, terwijl suède laarzen met een lage hak heerlijk lopen. Suèdelook laarzen zijn erg lief voor je portemonnee en zijn een goed alternatief als je laarzen zoekt voor één seizoen. Voor welk paar je ook kiest, zwarte, suède laarzen, suède cognackleurige laarzen of grijze suède laarzen zijn tijdloos en staan goed onder elke outfit. 

               SPM €129,95                                   Poelman €139,95                                      Gabor €99,50

Leren laarzen

Ook een paar hoge, leren laarzen kunnen we allemaal wel in onze kast gebruiken. Met zwarte, leren laarzen kom je de koudere dagen goed door met een jurkje, rokje of mantelpakje. Cognackleurige leren laarzen doen het goed in combinatie met een jeans en grijze leren laarzen geven jouw nettere outfit een speelse knipoog. De kniehoge laarzen zijn echte klassiekers, die je eigenlijk altijd wel kunt gebruiken. Leren laarzen met hoge hak staan mooi onder een jurkje, terwijl leren laarzen met een platte hak weer goed gecombineerd kunnen worden met een casual outfit. Voor welk paar kies jij? 

            Marco Tozzi €139,95                      JJ Footwear €169,95                              Maruti €199,95


Overknee laarzen

De nieuwste trend op het gebied van lange laarzen zijn overknee boots, of op z'n Nederland over-de-knie-laarzen. Deze laarzen zijn op dit moment onze favoriet. We kunnen ze gemakkelijk dragen met een heerlijke oversized trui of casual sweater dress. Daarnaast staan overknee laarzen ook leuk in combinatie met een leren legging. Overknee boots met een hoge hak doen jouw benen enorm goed en sexy overkomen, terwijl overknee laarzen met een lage hak tijdens koudere dagen jouw beste vriend zijn. Ze lopen erg lekker en staan fashionable. We zien veel suède overknee boots, maar ook leren overknee boots. Zie jij eigenlijk ook alleen maar de pluspunten van de over-de-knie-laarzen? Schaf dan snel een paar aan!

                  Lamica €159,50                             Rapisardi €149,95                              Unisa €139,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten