dinsdag 19 januari 2016

TREND: PATCHWORK SCHOENEN

Ken je die trend nog uit de jaren zeventig, waarbij verschillende lapjes stof aan elkaar werden genaaid tot één nieuwe lap stof? Deze 'budget' techniek voor het hergebruiken van restjes stof leidde tot een waar fashion statement. De seventies are back baby! Steeds vaker zien we jaren '70 trends terug komen in het modebeeld van nu. Flared jeans, roest kleuren en, inderdaad, patch work! We zagen het al terugkomen in verschillende kledingstukken, maar nu zijn ook onze schoenen aan de beurt. Get your groove on met schoenen met patchwork motief!

Vooral enkellaarsjes lijken zich goed te lenen voor deze nieuwe schoenen trend. Hoewel we patchwork laarsjes nu nog vooral zien in bruin en andere basiskleuren, is de patchwork trend in kleding al wat uitgesprokener terug te vinden. Zo zien we veel spijkerbroeken en jeans versierd met de patchwork trend, of zelfs met de retro patch animaties. Daarnaast maken jaren zeventig schoenen ook steeds meer hun opkomst. Krijg jij van onderstaande schoenen in de jaren zeventig trends genoeg inspiratie?

           H3 Shoes €59,95                                     Bullboxer €89,50                              Poelman €99,95

Combineer je patchwork schoenen met een flared jeans voor een echte seventies look. Gaat dit je iets te ver? Draag ze dan samen met een rustige, basic outfit. Bijvoorbeeld met een skinny jeans en wijdvallende blouse, voor een casual-chic outfit. Ook naar je werk zijn de patchwork enkellaarsjes een fashionable optie. Combineer ze met een mooie, skinny pantalon, mooie kokerrok of een jurkje.
Ook patchwork sneakers zijn een goede optie om je brakke zondag op te vrolijken. Draag ze met een stijlvolle joggingbroek, of je favoriete spijkerbroek Je favoriete top er boven en bewandel het bos, de stad of het strand in stijl, op sneakers met patchwork!

             Shoecolate €89,95                               SPM €89,50                                  Stokton €199,95

Ben jij ook helemaal om en kunnen de jaren ' 70 voor jou niet snel genoeg terug komen fashion wise? Kies snel jouw favoriete schoenen met patchwork print uit en laat je inspireren door de leuke trends van de seventies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten