dinsdag 12 april 2016

WHAT TO WEAR: BRUILOFTSSCHOENEN


De voorjaars - en zomermaanden zijn vaak de maanden waarin de meeste stelletjes elkaar het 'ja-woord' geven. Het beeld van een zonnig feestje, met wit aangeklede eettafels en zomerse bloemen op een mooi bijgehouden grasveld is voor velen het droomscenario. Dit wordt in ons kikkerlandje dan ook het meest nagestreefd in de maanden juni t/m september. Ben jij uitgenodigd voor een zomerbruiloft, maar weet je echt niet wat je moet dragen, laat staan welke schoenen je hierbij moet aantrekken? Wij helpen je graag een handje. We hebben de mooiste bruiloftsschoenen uitgekozen, waardoor jij, naast de bruid natuurlijk, straalt op deze feestelijke dag!

Bruiloftsschoenen sleehakken

Als je een bruiloft hebt in hartje zomer, dan verwacht je natuurlijk lekker weer. Dat betekent vaak een kort (cocktail)jurkje of een mooie, luchtige maxidress of nette jumpsuit. Wedge sleehakken zijn hierbij heel leuk te combineren. De espadrilles met sleehak hebben een zomerse uitstraling en toveren jouw jurkje om tot een zomer bruiloftsoutfit! Kijk natuurlijk wel eventjes goed of de wedges wel passen bij de outfit die je in gedachten hebt. De merken Via Vai, Kanna, Bullboxer en Gabor hebben veel nette sleehakken in hun collectie, die erg geschikt zijn om te dragen naar een bruiloft. De sleehakken geven je extra centimeters, wat altijd goed is voor hoe de beentjes eruit zien, maar lopen lekkerder dan pumps. Ideaal dus als je een hele dag moet doorbrengen op hakken!

                                                                                 Kanna €69,95
                                                                                Bullboxer €49,95
                                                                                Gabor €119,95

Bruiloftsschoenen sandaaltjes

Natuurlijk zijn er heel veel onder ons die het niet zien zitten om de hele dag op hakken, of sleehakken, door te brengen. In de zomer kan een nette sandaal daarom ook heel goed gedragen worden naar een bruiloft. Sandaaltjes met steentjes, sandaaltjes met kralen of fringe sandalen zijn feestelijk en ideaal om te dragen tijdens een bruiloft. Het merk Lazamani heeft veel van dit soort schattige sandaaltjes. Ook helemaal hip zijn de gladiator sandalen. Leuk als je een casual bruiloft hebt, of een bruiloft met een beach thema.
Met een sandaal in een neutrale kleur, als zwart, bruin of grijs, of een meer trendy gouden, bronzen of zilveren sandaal, zit je altijd wel goed. Zolang het natuurlijk maar matcht met jouw outfit. Draag je graag sandaaltjes, maar kun je de extra centimeters van hakken toch niet missen? Kies dan voor sandalen met hak. Deze staan uiteraard ook super mooi onder elke bruiloftsoutfit.


                                                                           Inuovo €79,95
                                                                          Lazamani €39,95
                                                                           Why not €54,95
            

Bruiloftsschoenen ballerina's

Uiteraard kunnen ballerina's ook heel leuk zijn op een bruiloft. Kies voor ballerina's met versieringen. Zoals ballerina's met steentjes of ballerina's met riempjes. Ook de hippe metallic ballerina's en ballerina's met print kunnen goed geschikt zijn voor een bruiloft. Let er wel weer op dat de versieringen of de print wel rustig en netjes is. Ook moeten de flatjes natuurlijk weer goed combineren met jouw cocktailjurk, jumpsuit of trendy broekpak. Natuurlijk doen de klassieke zwarte ballerina's het ook altijd goed.

                                                                        Jenny €99,95
                                                                    Tamaris €49,95
                                                               Peter Kaiser €164,95

Bruiloftsschoenen pumps

Wil jij toch traditioneel ten tonele verschijnen als bruiloftsgast, kies dan gewoon voor pumps. Zwarte pumps kunnen altijd, onder een little black dress, of gecombineerd met een ander kleurtje. Wil je toch wat meer in de zomerse sferen blijven? Kies dan voor pumps in een lichte kleur, poederroze pumps of nudekleurige pumps zijn perfect voor een romantische bruiloft. Heeft de bruiloft waar je te gast bent meer een Ibiza of andere zomerse sfeer? Kies dan voor pumps in een felle kleur, een echte zomerhit.

                                                                           Gabor €99,95
                                                                          Clarks €99,95
                                                                            Unisa €99,95

Nog een gouden tip op schoenengebied.. Als je te gast bent op een bruiloft, en je komt op hakken, stop dan een extra paar platte sandaaltjes of nette slippertjes in je tas. Zo kun je 's avonds op de dansvloer losgaan zonder zere voeten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten