dinsdag 14 juni 2016

IN DE SPOTLIGHT: TEVA


De zomervakantie komt nu toch wel erg dichtbij. Reden genoeg, lijkt ons, om een paar 'vakantieschoenen' aan te schaffen! Gaan jullie dit jaar weer gezellig naar de camping in Frankrijk, heerlijk genieten in een all-inclusive hotel in Griekenland of Turkije, of zoek je de stranden van Italiƫ of Spanje op? Wat je vakantieplannen ook zijn, we rekenen op weken vol zon! Op vakantie zijn kinderen de hele dag buiten, heerlijk! Geen gek idee dus om een extra paar zomerschoenen aan te schaffen waarop jouw zoon of dochter op vakantie de hele dag kan lopen en spelen. Het merk Teva maakt ideale zomersandalen die tegen een stootje kunnen. Daarnaast kun jij natuurlijk ook wel een nieuw paar slippers of sandalen gebruiken voor op vakantie. Heb jij ze al gezien?

Teva kindersandalen

De kindersandalen van Teva zijn, nogmaals, ideaal voor op vakantie. De sandalen voor kinderen hebben een stevige, comfortabele zool en zijn voorzien van brede banden die de voeten en enkels goed ondersteunen. De sandalen met klittenbandsluiting trekken ze gemakkelijk zelf aan en uit en daarnaast zijn de bandjes op deze manier gemakkelijk verstelbaar. Het comfortabele voetbed is zacht, maar toch stevig en kunnen tegen een stootje. Nog niet om? Kijk dan eens naar de leuke kleurtjes en prints waarin de Teva sandalen voor kinderen verkrijgbaar zijn!

Teva meisjessandalen

Voor meisjes moeten de sandalen natuurlijk iets minder stoer zijn, maar nog steeds net zo stevig. Daar heeft Teva goed over nagedacht en heeft voor meisjes sandalen in vrolijke printjes en kleuren. Teva sandalen voor meisjes zijn er in verschillende varianten. Zo zijn er meisjessandalen met dunne bandjes, meisjessandalen met brede banden, maar ook babysandalen voor de allerkleinsten. Alle meisjes sandalen hebben gemeen dat het sandalen met klittenband zijn. Voor welk paar kiest jouw kleine meisje?

                 Teva Hurricane 2 K's €34,95                                                     Teva Tirra €59,95

Teva jongenssandalen

Aan kleine jongens hebben we ons handen vol in de zomer, of juist vrij, net hoe je het bekijkt. Ze vermaken zich namelijk uren met buiten spelen, voetballen en ravotten. De stevige kindersandalen zijn hier natuurlijk perfect voor. De Teva sandalen voor jongens hebben een klittenbandsluiting om het aan en uittrekken extra snel te laten verlopen. Daarnaast kan ook jouw jongen kiezen voor sandalen met brede banden in verschillende kleuren en printjes. Op welke kindersandalen met klittenband rent jouw stoere bink deze zomer rond?

                    Teva Hurricane 2 K's €39,95                                                Teva Tanza Y/C €54,95

Teva herensandalen

Mannen, jullie worden vast elke ochtend op pad gestuurd om verse broodjes te halen bij de bakker op vakantie. Daarnaast is een fijne wandeling in het zonnetje, of een verplichte wandeling naar het zwembad of het strand waarschijnlijk vaste prik op vakantie. Hier horen natuurlijk een goed paar slippers of sandalen bij. De Teva sandalen voor mannen hebben een stevige zool, comfortabel voetbed en brede banden voor een goede ondersteuning. Daarnaast zijn er ook Teva slippers teenslippers voor een casual zomeroutfit. Een goede investering voor op vakantie dus!
                                                                                                                                Teva Berkeley €89,95
                                                                                                                                 Teva Terra €89,95

Teva damessandalen

Ook de vrouwen worden natuurlijk niet vergeten door Teva. Zij zijn ten slotte vaak de gene die heen en weer rennen en vliegen zodat alles op rolletjes loopt. Ontlast je voeten dus een beetje tijdens de hete, drukke zomermaanden door Teva slippers te dragen. Teva maakt verschillende damesslippers en sandalen voor dames. De Teva damesslippers kenmerken zich door de fijne pasvorm en het hoge draagcomfort. Welke kies jij voor de zomer van 2016?

Teva Cabrillo Crossover €79,95
Teva Kayenta €74,95

Met de nieuwe collecties laat Teva zien dat sandalen tegelijkertijd comfortabel als hip kunnen zijn. Dus voor comfortabele hippe sandalen ben je bij Teva aan het juiste adres! Hebben jou gezinsleden al stevige sandalen in huis? Nee? Shop dan snel jouw favoriet uit onze Teva collectie!

Beelden: Teva 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten