donderdag 21 november 2013

COLLECTIE: FEESTELIJKE SCHOENEN

Met de feestdagen voor de deur ga jij natuurlijk voor een feestelijke schoen die jouw outfit helemaal afmaakt. Een paar hoge pumps of enkellaarsjes staan heel chique onder een mooie jurk, rok of een jumpsuit.Of ga jij liever voor een platte comfortabele schoen zoals een ballerina? Bekijk gauw hieronder onze feestelijke schoenen voor dit seizoen.

Hoog, hoger, hoogst

Tijdens de feestdagen zoals kerst en oud & nieuw zijn een paar pumps onmisbaar in de garderobe van een vrouw. Het liefst willen wij vrouwen pumps in allerlei kleuren en dessins in verschillende hakhoogtes. Met zwarte pumps kun je nooit verkeerd. Wil je toch je outfit een boost geven, kies dan voor een (metallic) kleur pump of kies voor een bewerkte pumps met studs.
Gabor pumps
Gabor pumps
€99,95
La Strada pumps
La Strada pumps
€44,95
SuperTrash pumps
SuperTrash pumps
€119,95

Enkellaarsjes

Ook een enkellaarsje met hak doet het altijd goed onder een feestelijke outfit en deze schoen zit net wat warmer dan een pump of ballerina.
SPM enkellaarsje
€109,95
Marco Tozzi enkellaarsje
€59,95
Afbeelding
Janet & Janet enkellaarsje 
€209,95

Alternatief voor de hak: de ballerina

Niets is mooier dan een paar hoge hakken onder je outfit. Het maakt je niet alleen langer en vrouwelijker, maar ook optisch slanker. Dat wil natuurlijk elke vrouw.Wij snappen dat zo'n lange dag op hoge pumps erg vermoeiend is, vooral als je nog een feestje erachter aan hebt. Kies dan in de avond voor een paar elegante ballerina's of loafers. Zo kun je toch nog de hele nacht doorhalen en dansen tot vroeg in de ochtend.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten