woensdag 20 november 2013

COLLECTIE: SHABBIES AMSTERDAM LAARZEN

Shabbies Amsterdam is een schoenenlijn dat valt onder het merk Fred de la Bretonière. Deze lijn is opgericht om een ander publiek aan te trekken; de jonge en modebewuste vrouwen.
Shabbies Amsterdam staat vooral bekend om hun laarzen collectie, maar daarnaast verkopen ze ook accessoires zoals tassen.

Shabbies Amsterdam laarzen

Shabbies laarzen zijn gemaakt van de beste leersoorten. De laarzen van Shabbies Amsterdam zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hakhoogtes. Sommige modellen zijn gevoerd met schapenwol, waardoor de laarzen heerlijk comfortabel zitten en warm aanvoelen. De platte lange laarzen zijn een erg gewild item in de collectie van Shabbies Amsterdam. Deze platte lange laars is ook in een enkellaars variant verkrijgbaar.  De laarzen hebben een nonchalante uitstraling, maar zijn tegelijkertijd tijdloos maar toch trendy. Je herkent de laarzen aan het Shabbies logo die in het leer bedrukt is.

Shabbies Amsterdam laars
Shabbies Amsterdam laars
€299,95
Shabbies Amsterdam enkellaars
Shabbies Amsterdam enkellaars
€189,95
Shabbies Amsterdam enkellaars
Shabbies Amsterdam enkellaars
€214,95

TopShoe heeft een uitgebreide collectie aan Shabbies Amsterdam laarzen. Bekijk gauw ons aanbod online en shop een paar mooie laarzen voor de winter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten