maandag 27 januari 2014

COLLECTIE: NEW BALANCE SNEAKERS

New Balance sneakers

New Balance komt van oorsprong uit Amerika en is een merk dat al veel succes heeft gekend. De naam New Balance is ontstaan doordat de oprichter van het merk op een dag een kip aan het bekijken was en hierdoor geïnspireerd raakte. Dit dier heeft, ondanks zijn dunne benen en voeten met slechts drie klauwen, de perfecte evenwicht. De naam New Balance was geboren.

New Balance maakt sportschoenen voor dames, heren en kinderen. Dankzij populaire bloggers en celebrities staat dit merk opnieuw in het middelpunt van belangstelling en zijn de sneakers niet aan te slepen in de winkels en online shops. Je herkent een New Balance sneaker aan de N initialen die aan de zijkant van de schoen staan gedrukt en aan de zool, die vaak tweekleurig is. Dit seizoen zie je veel felgekleurde exemplaren voorbij komen. 

New Balance online bestellen

Ben je nog opzoek naar een paar fijne sportschoenen zoals New Balance hardloopschoenen of wandelschoenen? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod aan New Balance schoenen voor dames, heren en kids. Maak je outfit af met een paar fijne comfortabele sneakers.

New Balance sneaker dames
€99,95
New Balance sneaker heren
€99,95
New Balance sneaker kids
€59,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten