donderdag 23 januari 2014

TREND: METALLIC SCHOENEN

Metallic trend

Houd je niet zo van de spotlight en van statements maken, dan kun jij deze trend dit seizoen overslaan. De metallic trend is namelijk echt een over de top trend. Waar je ook kijkt dit seizoen, de metallics vliegen je om de oren. Schoenen, kleding en accessoires, niets is te gek. Glimmend ga jij komend seizoen in!

Goud, zilver en brons zijn de kleuren die je volop gaat zien. Een volledige metallic schoen of een klein detail, het kan en mag allemaal. Zorg er wel voor dat je niet gehuld gaat in een all over metallic outfit. Je wilt natuurlijk niet overkomen als een verdwaalde astronaut. Hier en daar een metallic detail is voldoende om je outfit subtiel te houden en de aandacht te trekken daar waar jij het wilt. Voor kinderen zijn gekleurde metallics hot. Zo zie je veel zachte kleuren als blauw en roze met een metallic coating, vaak bewerkt met studs en versiersels.

Metallic schoenen online

Benieuwd geworden naar deze trend? Merken die de metallic trend hebben opgepikt zijn o.a. Mjus, Via Vai, Piedi Nudi, SPM en Gabor.  Bekijk gauw ons aanbod en bestel gemakkelijk en snel een paar metallic schoenen online bij TopShoe.


Metallic enkellaarsje Mjus
€139,95
Metallic detail enkellaarsje Piedi Nudi€179,95
Metallic enkellaarsje SPM
€99,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten