maandag 20 januari 2014

COLLECTIE: SCHOENEN TRENDS VOORJAAR 2014

Voorjaarsschoenen 2014

Het voorjaar van 2014 staat alweer voor de deur terwijl de winter eigenlijk nog moet beginnen. Stiekem vinden we dat helemaal niet erg. Zachte temperaturen, vogeltjes die fluiten, mooie bloesems, maar ook nieuwe collectie in de winkels; de lente is wat ons betreft één van de leukste seizoenen.

Schoenen trends 2014

Komend seizoen zie je veel zachte tinten gecombineerd met metallic details. De enkellaarsjes zijn niet weg te denken. Zo zien we de buckle boots, een trend van afgelopen seizoen, ook weer terug! Gespen, riempjes, versierde bandjes met studs en prints, grote ritsen; je kunt het zo gek niet bedenken of het is op de schoen bewerkt. Fijne instappers zoals de ballerina's en de loafers zijn voorzien van (dieren)prints of decoratieve studs. Ook veterschoenen worden voorzien van dierlijke prints. Sneakers zien we terug in felgekleurde exemplaren voor zowel mannen als vrouwen, het liefst gemixt met verschillende materialen en prints. Een statement maken met je schoenen wordt écht een trend in 2014.

Kinderschoenen trends 2014

Metallic schoenen zijn een musthave voor meisjes, het liefst met decoratieve studs en speelse versiersels zoals een sterrenopdruk.  Je ziet deze trend terug in instappers, sneakers en enkellaarsjes. Ook de kleur roze wordt veel gezien. Voor de jongens zien we veel stoere sneakers in de kleuren blauw en groen.


Giga Shoes metallic sneakers
€119,95
Romagnoli instappers goud
€104,95
Clic! veterschoenen
€104,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten