dinsdag 28 oktober 2014

TREND: RUNNING SNEAKERS

Denk jij nog steeds dat sportschoenen alleen kunnen in de sportschool, of tijdens een rondje Vondelpark? Guess again. Sneakers zijn, met hulp van de grote modemerken en bloggers, doorgedrongen tot het modebeeld. En hotter dan ooit. Wij zouden niet doller op deze trend kunnen zijn. Fashionable en comfortabel, yes please! Vandaag zetten we de zogeheten 'running sneakers' in de aandacht. Wedden dat jij weg rent met deze trend.

Running sneakers met dierenprint
La Strada €49,95 | SPM €99,95 | Mjus €109,95Fashion sneakers 

De running sneakers zijn eigenlijk ideaal om je basic, casual outfit mee op te pimpen. Want als er één ding zeker is, dan is het dat deze fashion sneakers opvallen. Ben jij dit najaar in voor running sneakers met dierenprint of loop jij weg met fel gekleurde sneakers? De running sneakers zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Kijk goed wat er het beste bij jouw persoonlijkheid en kledingstijl past en maak deze trend eigen. Klinken de running schoenen jou als muziek in de oren, maar vind je het lastig om ze goed te combineren, lees dan snel verder voor styling advies.

Running sneakers met stippen patroon 
SPM €99,95 | SPM €114,95 | Paul Green €169,95
Combineren met running sneakers

De regels voor het combineren met sneakers zijn, tegelijkertijd met de opname van deze schoentjes in het modebeeld, enorm versoepeld. De daredevils onder ons combineren hun runners zelfs met een jurkje of (maxi)rok. Gaat dit jou nog net een stapje te ver, hou het dan bij je vertrouwde casual outfit.
De running sneakers zijn bijvoorbeeld een droomcombinatie met jouw lievelingsjeans of skinny zwarte broek. Een goede top erop en je bent klaar. Ook de joggingbroekjes mogen tegenwoordig mee de buitenlucht in. Kies voor een trendy, skinny variant in combinatie met je sneakers.

Vind jij de combinatie met effen, basic bovenkleding toch te simpel, kies dan voor een shirt, blouseje of vest met een drukkere print of kleurencombinatie.
Tegenwoordig is erg veel geoorloofd als het op combineren aankomt en de running shoes vragen eigenlijk om heftigere combinaties.

Dus laat je fantasie de vrije loop en stel een edgy, opvallende outfit samen met jouw running sneakers. Nog geen paartje in je kast staan, kijk snel hieronder en word je eigen personal stylist!

Running sneakers met metallic details
D.A.T.E. €179,95 | SPM €99,95 | Paul Green €169,95 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten