dinsdag 4 november 2014

COLLECTIE: ENKELLAARSJES

We moeten er nu toch écht aan gaan geloven. De tijd van teenslippers, shortjes en T-shirts ligt dit jaar officieel achter ons. De zon heeft plaatsgemaakt voor regenbuien en de temperatuur is weer een aantal graden gezakt. Ben je nog niet toe aan de complete transformatie van zomerschoenen naar hoge laarzen, ga dan voor de middenweg en kies dit najaar voor hippe enkellaarsjes. Deze laarsjes zijn ideale schoenen voor het herfstseizoen. Zo kun je ze zowel met een jeans combineren als met een jurkje. De enkellaarzen hebben zich inmiddels meer dan bewezen en zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Enkellaarzen zonder hak

Gelukkig is deze trend niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeker voor de voetjes. Vooral de enkellaarzen zonder hak zijn gemaakt om de hele dag heerlijk op te kunnen lopen. 
Zo zijn de enkellaarsjes zonder hak heel leuk te combineren onder een casual outfit, met bijvoorbeeld een leuke jeans een heerlijke trui. Ben je meer fan van de preppy-chic look dit najaar, combineer ze dan met een pantalon of zwarte jeans. Style het af met een grove sjaal en een ruit printje en jouw look is compleet.
Ben jij ook nog steeds op zoek naar het perfecte, comfortabele enkellaarsje? Maak dan snel je keuze uit onderstaande artikelen.

Mery €119,95 | Nubikk €139,95 | Aqa Shoes €129,95


Enkellaarsjes met hak

Kan jij toch echt niet zonder hakken de deur uit? Ga dan eens voor wat anders dan een pump dit najaar. Een enkellaarsje met hak geeft jouw outfit een net wat stoerder uiterlijk. Zo is dit type enkellaarsje perfect te dragen onder een jurkje. Ben jij toch meer het jeans-type maar wil je jouw casual look wat meer upgraden? Combineer jouw dagelijkse casual-look dan met een hoog gehakt enkellaarsje. Een leuk leren jasje erop en je hebt de casual-chic look helemaal onder de knie. 
Zie jij jezelf al helemaal weglopen in deze look; wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.


Enkellaarsjes met iets extra's 

Vind je dat jouw voeten wel wat meer mogen opvallen? Ga dan voor een enkellaarsje met wat extra versieringen. De Ibiza-invloeden lijken de zomer te hebben overleefd en laten zelfs in het najaar hun karakter zien. Zo zien we veel enkellaarzen met verschillende riempjes. Zo geef je jouw outfit in één klap wat extra's. Erg leuk is om je look verder op te bouwen uit laagjes. Kies bijvoorbeeld voor een basic shirt met daarover heen een leuke (geruiten) blouse. Maak de look helemaal compleet door hierover een giletje van fake fur te dragen. Zo heb je een outfit in elkaar geflanst die niet alleen heerlijk zit, maar er ook nog een top uitziet.
Hebberig geworden? Shop dan snel het paar enkellaarsjes waarmee jij je outfit compleet maakt dit najaar.

Inuovo €129,95 | Maripe €179,95 | Juice €159,95


Enkellaarsjes zijn er dus te vinden in allerlei soorten en kleuren. And they're here to stay! Heb jij jouw favoriete paar al uitgekozen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten