dinsdag 23 december 2014

THEMA: NEW YEAR'S EVE

De oliebollen zijn ingeslagen, het kerstdiner voorbereid en de feestuitnodigingen ontvangen. Kortom: er kan geshopt worden voor een outfit voor oud en nieuw! Niets is leuker dan het oude jaar glamorous af te sluiten, in je mooiste outfit. Naar het perfecte jurkje ben je natuurlijk al dagen, wat zeggen we, weken aan het zoeken en hij staat je vast al een paar dagen toe te lachen vanuit je winkelmandje. Maar... nu nog de perfecte items vinden om je outfit compleet te maken. We weten natuurlijk allemaal dat onder andere schoenen je outfit kunnen maken of breken. Hoogtijd om eens goed te gaan brainstormen over de perfecte feestschoenen voor oud en nieuw. Succes!

Feestelijke pumps

Een mooi cocktailjurkje stijl je natuurlijk af met een paar mooie pumps. Kies je voor mooie, klassieke zwarte pumps of is jouw jurkje juist rustig en wil je opvallen door jouw schoenen? Kies dan voor pumps in een opvallende kleur of pumps met opvallende details. Voor de echte dare devils zijn er natuurlijk ook pumps met prints. The choice is yours! Zie jij jouw outfit nog niet helemaal voor je in combinatie met je droom pumps? Kijk snel hieronder voor inspiratie!
       Gabor €99,95                                La Strada €39,95                                     Giuseppe Gusto €139,95


Feestelijke laarzen 

Wil jij 2014 net iets stoerder afsluiten? Kies dan voor een feestelijk jurkje in combinatie met enkellaarzen of hoge laarzen. Dit zit, waarschijnlijk, niet alleen comfortabeler, maar maakt jouw outfit net wat speelser. Je kunt hierbij kiezen voor een klassieke, zwarte laars. Bijvoorbeeld suède laarzen of leren laarzen. Wil je een fashion statement maken? Kies dan voor de trendy overknee boots. Kies jouw favoriete paar oud en nieuw laarzen uit uit de selectie hieronder of kijk op onze website!
    Lamica €149,95                                Progetto €159,95                            Nubikk €149,95



Feestelijke schoenen 

Ziet jouw oudejaarsavond er wat rustiger uit? Wil je niet compleet uitpakken dit jaar, kies dan voor een casual outfit met opvallende details. Zo zit je toch comfortabel op de bank tijdens het aftellen naar het nieuwe jaar, maar maak je hier wel een klein feestje van. Je kunt de opvallende details verwerken in jouw kleding, maar natuurlijk ook in je schoenen. Denk hierbij aan schoenen met een opvallende print, schoenen met steentjes of metallic schoenen. Zo sluit jij 2014 ook thuis feestelijk af. Kies snel jouw favoriete paar uit!
       Maruti €69,95                                     Hispanitas €149,95                              Tamaris €99,95

Wij willen u alvast een enorm gezellige avond wensen en natuurlijk al het goeds voor 2015! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten