dinsdag 16 december 2014

THEMA: ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS ...

Ja! De leukste, gezelligste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken. De kerstboom staat te shinen, de kaarsjes branden en de kerstkaarten zijn verstuurd. Kerstmis 2014 is hier! Wij zijn al weken aan het aftellen en de adventskalender heeft een prominente plek gekregen in de woonkamer. Het allerleukste gedeelte moet nog komen, kerstcadeaus! Ben jij dit jaar ook in de stemming om eens flink uit te pakken tijdens de kerstdagen? Wat dacht je dan van schoenen als kerstcadeau? Kies hieronder snel jouw favoriete paar uit, om te krijgen of cadeau te geven!

Feestelijke kinderschoenen

Ook de kiddo's moeten er tijdens kerst natuurlijk op hun best uitzien. Goed excuus om ze eens even goed op te doffen en ze in hun meest nette setje te hijsen. Bij hun beste pak hoort natuurlijk een paar mooie schoenen. Is het huidige paar aan vervanging toe? Een goed idee is om de nieuwe schoenen in te pakken als kerstcadeau. Niks leuker dan je nieuwe schoenen gelijk aan te mogen! Kies hieronder snel een paar mooie schoenen voor kinderen uit om jouw kleintje te verrassen tijdens kerst!

Feestelijke meisjesschoenen:

    Clic! €99,95                                    Romagnoli €89,95                               Freaks €124,95Feestelijke jongensschoenen:

Timberland €74,95                            Ugg €69,95                                    Blackstone €124,95
Feestelijke damesschoenen 

Ook onze voeten mogen in iets nieuws worden gestoken tijdens kerst. Jij hebt natuurlijk al lang de perfecte kerstoutfit gescoord. Wordt het dit jaar een leuk jurkje, een mooi broekpak of ga je voor rock chic en combineer jij leatherlook artikelen deze feestdagen? Voor welke outfit je ook kiest, er hoort een nieuw paar mooie feestelijke schoenen bij. Waag jij je deze kerst aan pumps, of hou je het liever wat safer tijdens het voorbereiden van het kerstdiner? Een mooi paar su├Ęde laarzen zijn dit najaar niet weg te denken uit het modebeeld, en een goede optie tijdens de feestdagen. Zie je het niet zo zitten om zelf flink in de buidel te tasten voor jouw kerstschoenen? Volgens ons heb je het ideale kerstcadeau voor op je lijstje te pakken met een nieuw paar schoenen.
Peter Kaiser €139,95                             Gabor €99,95                                      Lamica €149,95
Feestelijke herenschoenen

Ook de (grote) man des huizes mag natuurlijk niet vergeten worden tijdens deze feestdagen. Ook hij verschijnt natuurlijk in zijn beste pak aan de eettafel of op de kerstborrel. Een paar schoenen kunnen een nette outfit maken of breken. Wordt er dit jaar voor een klassieke herenschoen gekozen, of sluit je 2014 af in een outfit met een knipoog? Het blijft lastig, een kerstcadeau uitkiezen. Dus waarom kies je dit jaar niet voor een mooi paar schoenen als kerstcadeau? Succes gegarandeerd. 
Floris van Bommel €249,95                 Nero Butto €189,95                      Will Lester €109,95Welke schoenen liggen er dit jaar bij jullie onder de kerstboom? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten