dinsdag 19 mei 2015

MINI-BOHEMIAN: ZOMERSE MEISJESSHOENEN

We zijn meer dan gek op de relaxte, bohemian stijl. Fringes, bloemen, leuke kleurtjes. Alles is meer dan welkom, vooral in onze schoenenkast. Maar wat is er nu nog leuker dan shoppen voor jezelf? Juist, shoppen voor je mini-fashionista. En heb jij even geluk dat alles van de bohemian-chic stijl haar nóg leuker staat. De meest schattige strappy-sandals, Ibiza sneakers of slippers met bloemen. Zó leuk! Stijl de bohemian outfit van je kleine meid af met een schattige bloemen haarband, een jeansshortje of een schattige hippie-jurk. In een handomdraai is ze klaar voor een vakantie op een hip, warm eiland.

Zomerse meisjessandalen

Sandaaltjes voor meisjes zijn het perfecte schoentje op warme zomeravonden. Iets netter dan de makkelijke slippertjes, maar nog steeds een vrolijk zomer item. Kindersandalen hoeven tegenwoordig niet alleen maar functioneel te zijn, zoals sandalen met grove klittenbanden. De meisjessandaaltjes met bandjes zijn een ware musthave in elke kinderkledingkast. Koop de kindersandalen in felle kleurtjes, of ga voor meisjessandalen met prints. Ga je liever voor een neutraler exemplaar? Schaf dan een paar kindersandalen met gevlochten bandjes aan om in de Bohemian-chic stijl te komen.

             Gioseppo €34,95                                  Shoesme €59,95                                    Goseppo €39,95

Zomerse meisjesslippers

Wat hoort er meer bij de zomer, warme stranden en duiken in het koele zwembad? Juist, heerlijk zomerse slippertjes. Wil jij jouw kleine diva niet naar het zwembad sturen op standaard teenslippers? Kies dan voor leuke bohemian kinderslippers. De teenslippers met bloemen, slippers met steentjes en teenslippers met gevlochten bandjes doen het niet alleen goed aan het zwembad of op het strand, maar kunnen ook heel goed gedragen geworden naar school. Hippe teenslippers voor meisjes mogen niet in de kast ontbreken!

                 Clic! €64,95                                     Gioseppo €46,95                                     Kipling €64,95

Meisjessneakers in Ibiza-stijl 

Bohemian chic kun je jouw dochtertje niet alleen laten zijn met open meisjesschoentjes. Ook sneakers kunnen de echte eiland-vibe uitdragen. Wat dacht je van sneakers met bloemen, of sneakers met gevlochten details? Ook de meisjesschoenen in felle kleuren doen het goed op de warme eilanden. Stijl ze af met een hip jeansshortje, of een dromerige witte jurk. Bloemen in het haar en jouw meisje is een echte zomerdiva.

                         Twins €119,95                                                                            Red-Rag €94,95

Heb jij al een zomers eiland als vakantiebestemming uitgekozen om te matchen met de hippe Bohemian-stijl van jouw dochtertje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten