dinsdag 26 mei 2015

IN THE SPOTLIGHT: SKECHERS

Het vakantiegeld is gestort en dat betekent niet alleen dat de vakantie nu geboekt (of afbetaald) kan worden, maar dat er ook wat meer budget is voor andere leuke dingen! Iedereen kan wel een nieuw paar schoenen gebruiken toch? Om je wat meer inspiratie te geven zetten wij af en toe een leuk merk in het zonnetje. Deze week is dat Skechers.

Het Amerikaanse merk bestaat vanaf 1992 en heeft zijn roots in het zonnige California. Nadat verschillende Amerikaanse celebirty's als Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas en Kim Kardashian zijn verschenen in de verschillende reclamecampagnes, is het sneaker merk niet meer weg te denken uit het straat - en winkelbeeld. Skechers weet miljoenen fans aan zich te binden door hun constante innovatie en lef. Skehers schoenen vallen op, door hun kleurkeuze of door het gedurfde ontwerp. Volg jij de celebrity's op en loop je straks op jouw favoriete paar Skechers?

Skechers voor dames

De Skechers collectie voor vrouwen bestaat voornamelijk uit sneakers. De running sneakers zijn populair dit voorjaar en Skechers heeft hier dan ook goed op ingespeeld. De Skechers sneakers voor vrouwen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. Je kunt gaan voor sneakers met print, sneakers met opvallende veters of zwarte running sneakers. De Skechers running sneakers passen onder elke casual outfit. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, lopen de Skechers schoenen voor vrouwen ook nog eens heerlijk. Draag ze tijdens het sporten, of tijdens een lang dagje uit. Ga jij voor Skechers in opvallende kleuren of een standaard kleurtje?
        Skechers 11880 €64,95                     Skechers 12066 €64,95                  Skechers 12058 €69,95

Skechers voor heren

Skechers biedt de heren niet alleen hele fijne sneakers aan, maar ook heerlijke slippers. De dikke zool in combinatie met het comfortabele voetbed vormt een ideale combinatie. Natuurlijk zijn ook de slippers niet saai gehouden. Vind jij de slippers met contrasterende zool ook zo heerlijk zomers? Ben je toch op zoek naar sneakers, geen probleem. Skechers heeft een groot aanbod in herensneakers en running sneakers voor heren. De heren Skechers zijn vooral verkrijgbaar in de vorm van herensneakers in donkere kleuren, maar ook hier gelden weer opvallende details. Zo vinden we er running sneakers met witte zolen, maar ook sneakers met een subtiele print. Hieronder vind je een kleine selectie, maar er is nog veel meer. 

      Skechers 51358 €69,95                      Skechers 53922 €39,95                   Skechers 12059 €79,95

Skechers voor meisjes

Ook de kleintjes mogen natuurlijk niet vergeten worden. Skechers heeft voor meisjes veel verschillende artikelen. Zo hebben ze Skechers sandalen voor meisjes, Skechers sneakers voor meisjes, maar ook Skechers klittenbandschoenen. Wat de artikelen gemeen hebben is het comfort en het opvallende uiterlijk. De running sneakers voor meisjes bestaan uit felle kleuren in combinatie met zwart en wit. De sandalen met sleehak voor meisjes hebben felle zomerse kleurtjes en fleuren elke outfit op. Vind jij vooral het gemakkelijk aan - en uittrekken van kinderschoenen belangrijk? Kies dan voor de vrolijke bandschoentjes voor meisjes. Skechers kinderschoenen zijn van alle markten thuis.

       Skechers 81898 €49,95                      Skechers 86532 €29,95                  Skechers 10444 €47,95

Skechers voor jongens

Ook de stoere kleine mannen des huizes kunnen wel een nieuw paar schoenen gebruiken, toch? Aan hen heeft Sketches ook zeker gedacht. Wat dacht je van stoere running sneakers voor jongens. Zwarte running sneakers me witte zool doen het goed onder elke stoere outfit. Ben je toch op zoek naar wat meer stevigheid, kies dan voor de halfhoge veterschoenen van Skechers. Donkere kleuren in combinatie met felle kleuren zijn daarbij helemaal on trend. Kies jij toch voor gemak? De Skechers schoenen voor jongens met klittenbandsluiting zijn ideaal voor tijdens het spelen.

     Skechers 95521L €49,95                    Skechers 95091 €37,95                     Skechers 91480 €49,9

Loopt jouw gezin binnenkort rond op de fijne schoenen van Skechers?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten