dinsdag 5 mei 2015

SHOE CITYSTYLE: MARRAKECH

Elk (vakantie)land, of elke vakantiestad vraagt eigenlijk wel om een nieuw paar schoenen, in bijpassende sfeer. De Marokkaanse stad Marrakech is hot and happening. Wanneer je deze stad bezoekt waan je je echt in 1001-nacht sferen. Magisch! De rijke stoffen, felle kleurcombinaties en opvallende prints zijn een feestje voor elke outfit! Staat een vakantie of citytripje naar Marrakech dit jaar niet op de planning? Geen probleem, de diepe, heldere kleuren, gouden accenten en vrolijke prints kunnen natuurlijk ook heel goed naar ons landje gehaald worden. De 10001-nacht sfeer leent zich heel goed voor loafers met oosterse prints, espadrilles in metallic kleuren en vrolijk gekleurde sneakers. Met welk paar maak jij jouw oosters-geïnspireerde outfit af?

Loafers in Oosterse stijl
Als we denken aan de 1001-nacht sferen, dan denken we al snel aan de pantoffel-achtige schoentjes. Een moderne variant hiervan zijn natuurlijk de loafers. Loafers zien we steeds meer in allerlei varianten. Loafers met print, loafers in felle kleuren en loafers in metallic kleuren. Eén groot feest voor je voeten, want ze zitten niet alleen erg lekker, maar zien er ook nog eens top uit. Met welk paar beleef jij jouw 1001-nacht sprookje?

             Maripe €129,95                                     Marco Tozzi €29,95                                  Toms €59,95

Espadrilles in Oosterse stijl
Een zomerse variant van de loafers is de espadrille. Espadrilles hebben een zool met jutelook, wat ze natuurlijk enorm geschikt maken voor het strand. Combineer jouw favoriete paar espadrilles met een heerlijke maxiskirt, maxidress of met een stoer short. Ook de espadrilles zijn verkrijgbaar in allerlei prints en kleurencombinaties. Ga jij voor de espadrilles in felle kleuren, de espadrilles met zomerse print of toch de wat rustigere espadrilles in lichte kleuren? Voor welke variant je ook kiest, deze zomer zit je met espadrilles goed.

        Vidoretta €69,95                                      Tamaris €59,95                                     Macarena €69,95

Sneakers in Oosterse stijl
Ben jij meer een sporty girl en gek op sneakers? Ook sneakers volgen helemaal het modebeeld. Je vindt ze in allerlei kleuren en met verschillende prints. Het kan niet zomers genoeg! Wil jij sneakers in de style van Marakkech? Kies dan een paar sneakers met Marokkaanse print, of sneakers in  Oosterse kleursamenstelling. Sneakers in donkere, felle kleuren doen het in dit geval goed. Denk aan zomers oranje, warm paars, donker roze, blauwtinten in combinatie met een print of met goudaccenten. Jouw op Marrakech-geïnspireerde sneakers zijn super goed te combineren met elke casual outfit.

                             Tamaris €39,95                                                            Toms €79,95

En welk paar gaat mee in jouw koffer naar een zomerse bestemming?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten