dinsdag 21 april 2015

COLLECTIE: ORANJE ONDER!

27 april mogen we alweer voor de tweede keer Koningsdag vieren! Voor iedereen lijkt de switch van Koninginnedag naar Koningsdag nog steeds erg lastig. Best een beetje sneu voor onze Willempie. Omdat wij onze Koning en zijn prachtige stijlvolle vrouw graag extra willen supporten trekken we dit jaar niet alleen onze oranje kleding uit de kast, maar prijken er aan onze voetjes ook schoenen in onze nationale kleuren. Doe je mee?

Oranje damesschoenen voor Koningsdag

Wij vrouwen vinden niets leuker dan ons opdoffen voor een feestje. Of dit nu een glamorous feestje is, of een gekke verkleedactie. En waarom zou je deze twee niet combineren? Oranje boven hoeft niet te betekenen dat je in een jolige brul-trui staat te hossen op straat. Waarom juist niet heel fashionable voor de dag komen op deze nationale feestdag met een paar hippe oranje pumps. Fluorescerende pumps zijn écht een eyecatcher. Vind je dit toch echt te heftig (en te oncomfortabel) ga dan voor een paar leuke sandaaltjes met oranje accenten. Zijn oranje schoenen toch echt niet jouw ding, ga dan voor een subtielere optie. Leuke sneakers in de nationale kleuren. Sneakers in de kleuren rood, wit en blauw staan ook super leuk onder een oranje outfit.

      La Strada €49,95                                           Sperry €69,95                       The Glow Brand €149,95

Herenschoenen voor Koningsdag

Natuurlijk mogen de mannen ook niet achterblijven. Op Koningsdag zien we veel mannen verschijnen in hun voetbalshirt. Ja, dezelfde die ze ook dragen tijdens het EK, én het WK. Niks mis mee, een sportieve look is nooit verkeerd. Maar waarom dit jaar niet een klein stapje verder gaan? Kies een leuk paar gekleurde sneakers uit, sneakers in de nationale kleuren. Of ga voor slippers in de kleuren van de Nederlandse vlag. Schoenen met oranje kleurdetails maken je look ook helemaal af.

      Tommy Hilfiger €34,95                      Blauer USA €129,95                  Floris van Bommel €159,95

Meisjesschoenen voor Koningsdag

Als jouw kleine meisje een beetje op haar moeder lijkt, dan zit het verkleden en optutten er al vroeg in. Duik samen met je kleine diva de kast in en creëer samen een top Koningsdag lookje. Wat is er nou leuker om deze outfit af te kunnen maken met oranje kindersandaaltjes, of kindersneakers in de kleuren van de Nederlandse vlag. Deze gekleurde meisjesschoentjes zijn niet alleen leuk voor deze dag, maar de hele lente en zomer door.

       Satorisan €69,95                                       Converse €64,95                                       Kipling €44,95

Jongensschoenen voor Koningsdag

En de kleine man des huizes wil natuurlijk ook een paar stoere gekleurde sneakers voor Koningsdag. De kleine mannetjes kunnen oranje sneakers erg goed hebben en zullen de show stelen op de vrijmarkt. Kies jij liever voor een paar gekleurde schoenen die wat neutraler zijn? Kies dan voor jongensschoen in rood, wit en blauw of kinderschoenen met oranje accenten. Het hele jaar door leuk!

          Converse €89,95                                        Piedro €94,95                                     Shoesme €74,95

Heb jij je complete Koningsdag-outfit al klaar liggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten