dinsdag 6 oktober 2015

COLLECTIE: KINDERSCHOENEN NAJAAR

Iedere ouder heeft er mee te maken: groeiende kindervoetjes! Stiekem geeft dit ons ook de kans om onze mini-me's elk seizoen weer in nieuwe, moderne kinderschoentjes te steken. Elk seizoen kent natuurlijk weer nieuwe trends en stiekem zijn die nog veel leuker en schattiger in kleine mini maatjes. Shoppen voor nieuwe kinderschoenen kan soms een hels karwei zijn. Dus waarom bestel je geen kinderschoenen online? Wij hebben de leukste kinderschoenen trends op een rijtje gezet, zodat jouw stoere bink of kleine diva er weer ontzettend hip bij loopt dit najaar.

Najaarssneakers voor kinderen

Heel blij worden we van sneakers! Je kindje loopt er niet alleen heerlijk op, ze staan ook nog eens stoer en heel hip. In de zomer zagen we veel sneakers in felle kleuren, witte sneakers en sneakers met zomerse prints. Tot onze vreugde zijn er ook veel najaarssneakers en winter sneakers voor kinderen te vinden! Deze sneakers hebben vaak donkere kleuren, maar we zien ook veel metallic kindersneakers. Super makkelijk te combineren met een spijkerbroekje, of voor de meisjes een stoere leren legging. Succes gegarandeerd! Voor welke hippe kindersneakers kiezen jullie?

Hippe sneakers voor meisjes


         HIP Shoe Style €109,95                            Develab €89,95                                  Red-Rag €109,95

Hippe sneakers voor jongens


              Track Style €124,95                            Bumper €159,95                                     Piedro €134,95

Stoere veterboots voor jongens

Voor de echte stoere kleine mannen zijn er veterboots. Deze stevige kinderschoenen zijn echt enorm leuk. Draag ze met een stoere jeans en je mannetje steelt de show. Grote merken als Timberland en Blackstone maken hun stoere schoenen ook in de kleinste maatjes en hiermee is succes gegarandeerd. De stoere veterschoenen in een mini formaat zijn tegelijkertijd schattig als stoer.

            Timberland €119,95                              Blackstone €99,95                                Freesby €89,95

Leuke Chelsea boots voor meisjes

Chelsea boots zagen we vorig seizoen al veel en ongetwijfeld staat er al een paar in mama's kast. Ook kleinere voetjes en Chelsea laarsjes lijken een gouden combinatie. Zo geef je jouw dochtertje snel een outfitje met een knipoog. De Chelsea boots voor kinderen in lakleer zijn namelijk erg deftig, maar wanneer je combineert met een casual outfit ook erg stoer en hip. Ook de Chelsea boots met print voor meisjes zijn een hit onder elke outfit.

              Vingino €99,95                                  Twins €104,95                                           Redzz €99,95

Moderne enkellaarsjes voor meisjes

Natuurlijk mogen ook de 'gewone' enkellaarsjes voor kinderen nog steeds. Van stoere bikerboots voor kinderen tot korte laarsjes met leuke details, ze mogen allemaal. Kies jij voor basis enkellaarsjes in het zwart, die overal goed mee matchen, of kies je een gewaagder exemplaar. De enkellaarsjes voor meisjes met print maken elke outfit wat vrolijker en ook de enkellaarzen met riempjes of andere details maken van iedere outfit een feestje.

                 Clic! €109,95                                   Shoesme €109,95
 Bo-Bell €79,95 

                              

Stoere boots voor jongens

Naast de stoere veterboots voor kinderen zien we dit najaar ook veel stoere korte laarzen voor jongens. Deze zijn alleen weg gelegd voor de echte hippe boys onder ons. Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van. Combineer de stoere Uggs voor jongens of Blackstone's voor kinderen met een stoere jeans of zwarte skinny jeans, het liefst een stoer leren jasje er op en jouw casanova is geboren!

                  Clic! €99,95                                         UGG €69,95                                      Develab €94,95

Hebben jij en je kindje jullie favoriete paar al gespot?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten