dinsdag 29 september 2015

TREND: MONKS

We zijn gek op nieuwe schoenentrends. Dit betekent namelijk dat er weer geshopt mag worden voor een nieuw paar schoenen! Dit najaar zien we een aantal trends opkomen in schoenenland. En die smaken naar meer! Dit keer bespreken we de 'Monks'. Deze schoentjes herken je aan de gespen.
De instappers met gespen horen thuis in de garderobe van de moderne vrouw. Of je ze nu aantrekt naar je werk, of juist wat stoerder maakt door te combineren met een jeans of leatherlook broekje, ze kunnen altijd! Voor welke hippe Monks kies jij?

Lakleren Monks

Dit najaar zien we steeds meer lakschoentjes. Lakleren schoenen geven je outfit een preppy-chic look. Zo zien wel veel lakleren veterschoenen, Chelsea boots, maar ook Monks van lakleer! Combineer ze met een nettere broek naar je werk, of geef je casual look een preppy uitstraling door je jeans te dragen met lakleren Monk schoenen. Draag hierboven een leuke trui met daaronder een bloesje en jouw najaarslook is helemaal on trend!

            Samuela-Pace €139,95                                Gabor €124,95                                 Tamaris €59,95

Monks met fringes

Afgelopen zomer hebben wij ons op festivals veelvuldig versierd met franjes. We hadden ze op onze enkellaarsjes en droegen shirtjes en shorts met zomerse fringes. Goed nieuws voor alle Ibiza lovers onder ons, want fringes gaan we ook terug zien dit najaar! Uiteraard wel op een iets aangepaste manier. We zien namelijk de franjes steeds vaker op de wreef van de schoen, of bij de veters. Schoenen met fringes hebben iets speels, maar kunnen ook goed gedragen worden naar je werk. Fringed Monks maken jouw look voor dit najaar helemaal fashion-proof. Voor welke Monks met franjes kies jij?

              Paul Green €159,95                               Tine's €129,95                                     Maripe €149,95

Monks van geprint leer

De favoriete prints zijn by far de dierenprints. Nu kennen de schoenen met animalprints verschillende varianten. Zo zien we enkellaarsjes, sneakers of instappers met een dessin van dierenprint. Misschien vind je dit iets te heftig en kies je liever voor iets subtielers. Schoenen met geprint leer zijn dan een ideale optie voor jou. Zo heb je toch schoenen met dierenprint, maar op een subtiele manier. Natuurlijk zijn er ook Monks met dierenprints. De trendy instappers zijn verkrijgbaar met prints en er zijn Monks van geprint leer. Welke is jouw favoriet?

                      Louisa €149,95                                                                                   Tine's €129,95

Komen er een paar Monks in jouw schoenenkast te staan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten