dinsdag 20 oktober 2015

TREND: FRINGES

Wij worden vrolijk van franjes. Ze zijn gezellig. Fringes geven elke outfit een speelse look, een knipoog. En dat vinden we leuk, erg leuk. Want niet alles hoeft even serieus genomen te worden, toch? Geef jouw zakelijke outfit een knipoog mee door te combineren met hippe instappers met franjes. Draag jouw lievelings overknee-dress met een paar enkellaarsjes met franjes of waag je aan de nieuwste trend op sneakergebied, sneakers met franjes bij de veters.

Enkellaarsjes met franjes

We hebben inmiddels wel laten zien dat we een voorliefde hebben voor enkellaarsjes. Vooral om dat enkellaarsjes altijd kunnen ,eigenlijk. In de winter, enkellaarsjes met bontvoering bijvoorbeeld. Op dit moment moeten we nog even niet denken aan dikke pakken sneeuw, dus laten we ons voor nu richten op de herfst. Want de herfst is natuurlijk wel hét seizoen voor enkelboots. En wat vinden we het leuk dat we deze fijne korte laarsjes nu ook in vrolijke varianten kunnen dragen. Enkellaarsjes met fringes bijvoorbeeld. De fringed enkellaarsjes leuken je outfit in één keer op en geven een knipoog naar de alledaagse sleur. Met franje enkellaarsjes maak je iedereen op kantoor vrolijk. Wedden?

                               Bronx €129,95                                                          Strategia €299,95

Instappers met franjes

Instappers, of loafers, zijn schoenen die we vooral de laatste tijd ook in trendy uitvoeringen zien. Voorheen schoven we loafers vooral af op dames en heren die een bepaalde leeftijd gepasseerd zijn, maar tegenwoordig zijn de instappers er met trendy details, printjes en kleuren. Combineer jouw loafers met je werk outfit, of een goede jeans voor een preppy-chic look. De fringed loafers zijn onze favorieten dit seizoen. Vind jij de loafers met franjes ook zo leuk?

                       Post Xchange €114,95                                                              Tine's €129,95

Schoenen met franjes

Natuurlijk mogen de 'gewone' veterschoenen ook nog steeds, of juist weer eigenlijk. Leken ze even te zijn vervangen door sneakers, de veterschoentjes zijn terug van weg geweest. Dit najaar zien we veel lakschoenen, maar ook lage schoenen met verschillende details. Zo zien we veel lage veterschoenen met dierenprints, maar ook met de geweldig leuke franjes! De fringed veterschoenen staan super leuk onder je casual outfit en ze lopen heerlijk. Welke veterschoenen met fanjes kies jij? 

                         Bronx €99,95                                                                      Bronx €99,95

Hoe ga jij jouw nieuwe fringe schoenen combineren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten