dinsdag 27 oktober 2015

IN DE SPOTLIGHT: CRUYFF CLASSICS

We hebben helaas allemaal wel vernomen dat de voetballegende Johan Cruyff op dit moment een heftige periode doorgaat. Omdat wij deze volksheld ook een hart onder de riem willen steken, zetten wij dit keer Cruyff Classics in de spotlight. Het succesvolle merk van de Nederlandse oud-topvoetballer.

Cruyff Classics is een merk opgezet eind jaren zeventig door profvoetballer Johan Cruijff. Zijn filosofie was heel duidelijk; een functionele maar toch stijlvolle en elegante sportschoen ontwikkelen voor heren. Johan werd geïnspireerd door bekende vriend en ontwerper Emilio Lazzarini, die bekend staat om zijn design en beste Italiaanse sportschoen.Deze bron van inspiratie zie je dan ook terugkomen in de collectie van Cruyff Classics. De Cruyff sneakers zijn duidelijk herkenbaar aan het C logo van Cruyff of herkenbaar aan zijn handtekening. Daarnaast worden er hoogwaardige materialen verwerkt en heeft de schoen een stevige zool, waardoor de schoen een elegante maar toch strakke uitstraling krijgt. De Cruyff Classics schoenen zijn een must voor elke voetballiefhebber. Natuurlijk heeft Johan ook aan de vrouwelijke voetbalfans gedacht. Zo heeft hij ook Cruyff damesschoenen.

Cruyff Classics Herenschoenen

Cruyff Classics sneakers voor heren hebben een herkenbaar design en zijn trendvolgend. De fijne herensneakers worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Je herkent Cruyff Classics aan het logo. Dit logo staat vaak groot afgebeeld op de zijkant van de schoen. Andere modellen bevatten de handtekening van Cruyff, dat dient als logo. Dat Cruyff sneakers mee gaan met de trends zien we aan de nieuwe modellen. Zo zijn er Cruyff Classics running sneakers te vinden in de nieuwste collectie. De collectie sneakers voor mannen bestaat bij Cruyff vooral uit lage modellen. De casual herenschoenen kun je goed combineren met elke vrijetijdsoutfit. Voor welke Cruyff sneakers voor mannen kies jij?


              THE GIRA €99,95                                 Vanenburg €129,95                            SANTI €109,95

Cruyff Classics Damesschoenen

Zoals al eerder genoemd denken ze bij Cruyff niet alleen aan de mannen. Ook voor de dames zijn een aantal modellen opgenomen in de collectie. De Cruyff sneakers voor vrouwen hebben opvallendere kleuren, maar lijken qua model veel op de sneakers voor mannen. Zo behouden de Cruyff Classics sneakers hun herkenbare design. De damessneakers van Cruyff kun je goed combineren met een casual outfit en ze lopen heerlijk. Op welke damesschoenen van Cruyff zullen we jou zien lopen?

               Vondelpark €99,95                                  CHARM €114,95                         FUSIONE €89,95

Shop jouw favoriete Cruyff Classics schoenen op TopShoe.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten