dinsdag 15 december 2015

COLLECTIE: DAMESSCHOENEN IN DE SALE

De sale op TopShoe.nl is weer in volle gang! Dat betekent dat laatste seizoenstoppers voor hele fijne prijsjes. Dat hoeven we jou niet twee keer te zeggen toch? Shoppen! Wij hebben ons in ieder geval al verlekkerd aan alle sale-toppers en hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Kun jij kiezen?

Damesschoenen in de sale

De najaarscollectie 2015 in de sale betekent je slag slaan. Tik jij mooie pumps voor onder je kerstoutfit op de kop, of feestelijke schoenen voor oud & nieuw, waarop je de hele nacht kunt dansen? Of kijk jij nog iets verder dan dat en investeer je in een mooi paar leren laarzen of suède laarzen in de sale? Waar vroeger nog betekende dat je alleen nog artikelen kon vinden die eigenlijk niemand wilde hebben, scoor je tegenwoordig de leukste schoenen voor vrouwen in de sale. Zo kun jij toch nog jouw paar droomschoenen voor een leuk prijsje bemachtigen!

Pumps in de sale

Een paar pumps kunnen wij vrouwen natuurlijk altijd gebruiken. Van hakken in de sale worden wij daarom extra blij. Ben jij op zoek naar zwarte pumps in de sale, die altijd kunnen? Of zoek jij, met het oog op de feestdagen, juist feestelijke pumps of metallic pumps in de sale? Kies jouw favoriete paar en steel de show!

                        Maripe €115,50                                                                     Unisa €95,50

Laarzen in de sale

Een goed paar laarzen kunnen we altijd eigenlijk wel gebruiken. Je draagt lange laarzen in combinatie met een jurkje, een rokje, maar ook stoer in combinatie met een oversized sweater. De overknee boots zijn voor dit laatste helemaal geschikt. Nog altijd op zoek naar een paar (extra) leren laarzen of suède laarzen? Sla je slag in de sale en investeer in tijdloze laarzen!

                         Peperosa €139,50                                                          Bronx €119,50

Enkellaarsjes in de sale

Eén van onze favoriete schoenen die we het hele jaar door dragen zijn enkellaarsjes. In de zomer dragen we zomerse enkellaarsjes onder onze festival outfit, in de lente combineren we onze korte laarzen met een leuke jeans, in de herfst dragen we onze Chelsea boots dag in dag uit en in de winter kiezen we voor warm gevoerde enkellaarsjes. Of je nu graag jurkjes draagt en daarmee combineert, of een Tomboy bent en je jou kunt uittekenen in een jeans, enkellaarsjes voor vrouwen zijn all time favorites! Extra mooi dus als je deze voor kleine prijsjes kunt vinden in onze sale collectie!

                      Via Vai €118,50                                                          Marco Tozzi €79,50

Sneakers in de sale

We hebben op onze sneakers geleefd dit voorjaar. Heerlijk tijdens het shoppen, ze zitten heerlijk en staan erg hip onder je casual outfit. Maar zelfs in de winter lijken deze toppers niet weg zijn te slaan uit ons modebeeld. Combineer jouw winter sneakers met een mooie leren broek of jeans, of draag jouw favoriete gympen in een weekend onder een chill outfit. Casual chique is alwyas a good idea!

                   Mery €99,50                                                                        Maruti €89,50

Heb jij je favoriete schoenen in de sale al gespot?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten