zondag 20 december 2015

COLLECTIE: FEEST SCHOENEN!

Je hebt vast al enige tijd vast staan wat je gaat doen tijdens deze feestdagen. Staat er bij jou ook een familiediner op het kerstmenu, of pak je met oud & nieuw een ontzettend gaaf feestje mee? Wat je plannen ook zijn tijdens de feestdagen, er hoort een mooie outfit bij! Niet alleen jij, maar je hele gezin ziet er natuurlijk op hun best uit tijdens deze feestelijkheden. Heb jij alle outfits al rond, of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben in ieder geval de mooiste schoenen voor je uitgezocht, om de feestoutfit van je hele gezin mee af te maken!

Feestelijke damesschoenen

Bij feestelijke schoenen voor dames denk je natuurlijk snel aan mooie pumps voor onder een jurkje. Maar tegenwoordig kunnen veel meer schoenen doorgaan voor nette schoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie leren laarzen of suède laarzen, of overknee boots om jouw partyoutfit net wat meer pit te geven? Ook feestelijke enkellaarsjes of nette Chelsea boots kunnen tegenwoordig heel goed gecombineerd worden met je chique outfit. Geen zin om jezelf in een jurkje te 'heisen'? Combineer jouw stylish broekpak, of mooie leren broek met lakschoentjes of andere veterschoenen voor dames. Zo zie je maar dat je dit jaar genoeg keuze hebt voor een mooi paar kerstschoenen. Een sweater met een college kraagje er boven en jouw kerstoutfit is enorm stylish verantwoord.

          Peter Kaiser €154,95                               SPM €129,95                                Paul Green €149,95

Feestelijke herenschoenen

Onze mannen zien we tijdens de feestdagen het liefst in een net blouseje, op z'n minst. Heb jij een chique kerstdiner of gala oud & nieuw feestje? Dan kunnen wij vrouwen ons hart ophalen aan al die mannen in pak. Heb je juist een relaxt etentje gepland tijdens de kerstdagen, met je familie of vrienden? De foeilelijke, foute kersttruien zijn enorm hip. Draag jouw foute favoriet met een jeans, of kies natuurlijk voor het altijd goede blouseje in combinatie met een nettere jeans.
In welke outfit je vriendlief ook voor je ziet deze feestdagen, maak de outfit af met een paar nette herenschoenen. Veterschoenen voor mannen in klassieke kleuren bijvoorbeeld. Cognackleurige veterschoenen of zwarte veterschoenen voor mannen blijven favoriet. Daarnaast zijn brogues ook goede, feestschoenen voor mannen. Als kerstschoenen voor mannen kun je natuurlijk ook kiezen voor een paar nette herensneakers. 

                Humberto €119,95                           Will Lester €119,95                                Hinson €119,95

Feestelijke kinderschoenen

Ook de kinderen zien er tijdens het chique kerstdiner of kerstontbijt of brunch er op hun netst uit. Een mooie blouseje gecombineerd met een leuk, speels rokje of een mooi zwart jurkje voor je dochtertje en je zoontje steelt de show in een blouseje met een stoere broek. Onder deze mooie kerstoutfits dragen ze natuurlijk hun mooiste, nette kinderschoenen. We zien dit seizoen veel feestelijke enkellaarsjes voor meisjes, nette Chelsea boots voor meisjes en mooie laarzen voor meisjes. De jongens mogen het tijdens de feestdagen lekker stoer houden, met nette kindersneakers, of juist stoere veterschoenen en boots voor jongens.

Feestelijke meisjesschoenen


              Develab €99,95                                  Freaks €124,95                                 Shoesme €99,95

Feestelijke jongensschoenen


             Timberland €74,95                                Geox €84,95                                      Converse €59,95

We wensen jou en je gezin natuurlijk ontzettend gezellige feestdagen, op de mooiste nieuwe schoenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten