dinsdag 1 december 2015

COLLECTIE: PANTOFFELS

Zelf kruipen wij tijdens koude en donkere avonden het liefst weg onder een dekentje op de bank. Dit doen we natuurlijk geheel in stijl: in joggingpak of pyjama met heerlijke fluffy sokken of sloffen aan. Herken jij jezelf maar al te goed in dit scenario? Dan heb jij, net als wij, vast enorme behoefte aan een paar goede pantoffels of sloffen. Deze houden je niet alleen heerlijk warm tijdens de koude najaarsavonden, maar ook op de heerlijke luie zondagen thuis. Al verkocht?

Pantoffels voor dames

We kennen het vast allemaal wel. Heb je je net geïnstalleerd op de bank voor een heerlijk avondje bankhangen, wordt er vanaf boven geroepen. Of je bent vergeten dat er nog een wasje uit de droger moet worden gehaald, of je telefoon ligt nog boven. Precies, eigenlijk ben jij alsnog een paar keer op een avond aan de wandel. Trap op, trap af. Op warme sokken of gladde sloffen heb je kans uit te glijden in je haast. Hoe fijn is het daarom om pantoffels met een profielzool te dragen, of sloffen met een stevige zool, zodat je niet snel uitglijdt? Onderstaande dames pantoffels hebben een heerlijk zachte bontvoering en stevige zolen met een goede grip. De ideale combinatie voor thuis!

             Warmbat €69,95                                    Romika €69,95                            Ugg Australia €79,95

Pantoffels voor heren

Ook mannen vinden het natuurlijk heerlijk om na een drukke dag neer te ploffen op de bank. Natuurlijk wel met wat stoerdere pantoffels aan de voeten dan fluffy sloffen. Voor heren hebben we daarom een aantal stevige pantoffels in het assortiment, die de voeten lekker warm houden. De heren pantoffels hebben stevige zolen, zodat je goede grip hebt. Natuurlijk hebben wij de beste merken in huis, zoals Warmbat, Rohde pantoffels, Romika en de heerlijke Ugg Australia sloffen. Voor welk model heren sloffen ga jij?

              Rohde €34,95                                     Ugg Australia €79,95                              Romika €44,95


Babyslofjes

Omdat we deze categorie niet konden overslaan, omdat ze zo schattig zijn: babyslofjes! Slofjes voor baby's hebben een super hoog aaibaarheidsgehalte. Babyslofjes zijn enorm zacht en licht in gewicht. Het bekende merk UGG Australia maakt veel kinderslofjes. De meeste Ugg babyslofjes hebben de herkenbare vormgeving, maar ze worden ook gemaakt in hippe kleurtjes en printjes. Ook Bunnies babyslofjes zijn echte toppers. Welk paar steelt jouw hart?

             UGG Australia €29,95                         UGG Australia €49,95                          Bunnies €64,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten