dinsdag 24 november 2015

COLLECTIE: WARM GEVOERDE LAARZEN

De winter en de echte koude dagen staan helaas weer voor de deur. Hoog tijd dus om te investeren in een paar warm gevoerde laarzen! Deze laarzen, met een voering van vacht, zitten niet alleen zo heerlijk als pantoffeltjes, maar houden jouw voeten ook lekker warm. Klinkt dit allemaal een beetje soft? Think again! De warm gevoerde laarzen komen met de stoerste uiterlijkheden, van stoer leer tot krachtig suède. Daarnaast volgen ook deze laarzen natuurlijk de najaarstrends op de voet.
Op welk paar ga jij jouw voeten dit najaar trakteren?

Warm gevoerde damesschoenen

Voor dames zien we dit najaar veel verschillende schoenen. De hoge laarzen en enkellaarsjes blijven een goede favoriet in combinatie met een heerlijke vachtvoering. Kies voor stoere enkellaarsjes, van mooi leer met stoere details, of kies voor een klassiek leren paar dat je met elke outfit kunt combineren. Toch op zoek naar een paar hoge laarzen deze winter? Kies voor klassieke, tijdloze laarzen. Cognackleurige laarzen geven elke outfit een stoer, casual randje, terwijl zwarte laarzen écht altijd kunnen. Welk paar vachtlaarzen kies jij uit?

               SPM €109,95                                     Aqa €99,95                                            Gabor €174,95

Warm gevoerde kinderschoenen

Zeker kindervoetjes moeten natuurlijk goed warm worden gehouden tijdens koude dagen. Tegenwoordig hoef je daar niet perse een paar snowboots of thermosokken voor aan te schaffen. De vachtlaarsjes voor kinderen zijn net zo stoer als gewone schoenen en zitten nog net iets lekkerder.
Koop voor je zoontje bijvoorbeeld stoere jongensschoenen, zoals Blackstones of Timberlands. Voor je dochtertje zijn er verschillende enkellaarsjes voor meisjes, in de leukste kleuren en hipste prints. Door de warme kinderschoenen zijn jouw kinderen ook tijdens de herfst - en winterdagen genoeg buiten te vinden!

Warm gevoerde meisjesschoenen


              Pinnochio €89,95                               Giga Shoes €89,95                     UGG Australia €109,95

Warm gevoerde jongensschoenen


          Pinnochio €89,95                                Blackstone €119,95                            Timberland €109,95

Warm gevoerde herenschoenen

Mannen, ook al worden jullie vaak omschreven als hard en (naar eigen zeggen) het sterke geslacht, van koude voeten wordt zelfs de stoerste kerel niet blij. Ook voor jullie zijn er bont gevoerde schoenen. Panama Jack heeft stoere korte laarzen, maar ook het klassieke herkenmerk Giorgio heeft een aantal modellen herenschoenen voorzien van een bontvoering. The choice is yours!

           Panama Jack €168,95                         Bjorn Borg €129,95                               Giorgio €219,95


Geen opmerkingen:

Een reactie posten