dinsdag 9 februari 2016

THEMA: SCHOENEN VOOR JE VALENTIJNSDATE

Elk jaar op 14 februari is het weer zo ver, Valentijnsdag. Het lijkt ons sterk dat de dag der liefde je ooit ontgaat, aangezien rond halverwege januari overal hartjes-attributen opduiken. De één heeft een hekel aan Valentijnsdag en ziet dit als het toppunt van commercie, de ander zwijmelt al een maand weg bij ideeën voor dé dag. Heb jij een leuke date gepland staan op Valentijsdag, of maken jullie er zelfs een romantisch Valentijns weekend van? Wij denken graag met je mee voor dé perfecte Valentijnsdag outfit en hebben de leukste schoenen voor Valentijnsdag voor jou uitgezocht.                                         

Pumps voor je Valentijnsdag diner

Een romantisch dinertje is natuurlijk altijd goed met Valentijnsdag. Misschien hebben jullie een favoriet restaurantje, of zoek je het restaurant op waar jullie ooit jullie eerste date hadden. Je wilt er tijdens je Valentijnsdiner natuurlijk wel tiptop uitzien. Dus pak dit jaar lekker uit en ga op chique. Een mooi zwart jurkje doet het altijd goed, of kies voor een opvallend metallic exemplaar of een jurkje met motief. Onder dat jurkje prijken natuurlijk je mooiste pumps. Zwarte pumps zijn altijd goed, dus lekker veilig. Maar Valentijnsdag is natuurlijk ook het moment om echt uit te pakken. Kies je dit jaar daarom juist voor metallic pumps of sexy strappy heels? Nude pumps zijn daarnaast ook een klassieker die een outfit in lichte tinten afmaken.

                 Clarks €99,95                                       Tamaris €49,95                          Peter Kaiser €149,95


Enkellaarsjes voor een date

Doen jullie wel iets aan Valentijnsdag, maar hoeft het van jullie allemaal niet zo over-the-top romantisch? Pas je outfit dan ook hier op aan. Je hoeft niet op en top chique als jullie hebben besloten om gezellig een pizza'tje te eten in dat schattige restaurantje en daarna naar de bios gaan. Combineer in dat geval je jurkje met enkellaarsjes. Kies voor stoere bikerboots, of speelse enkellaarsjes met fringes. Deze kunnen natuurlijk ook goed gecombineerd worden met een casual-chic outfit. Sowieso zullen we in het voorjaar veel enkellaarsjes in lichte kleuren gaan zien, dus je kunt beter vast een paar in huis hebben! Natuurlijk kun je ook kiezen voor enkellaarsjes met een hak, zodat je benen er extra goed uitzien op Valentijnsdag!

             Carmens €119,95                                     SPM €99,95                                  Shoecolate €99,95


Sneakers en veterschoenen voor een weekendje weg

Zijn jullie echte Valentijnsdag-victims en ga je zelfs een heel weekend romantisch weg met je lief? Dan kunnen natuurlijk niet alleen sexy pumps mee in je koffer. Staat er bijvoorbeeld een weekendje Parijs op de planning? Sta er dan ook bij stil dat jullie de nodige kilometers zullen afleggen. Niks vervelenders dan je avond eerder te moeten eindigen door zere voeten. Investeer daarom voor overdag in een paar preppy veterschoenen, die ontzettend hip zijn, of trendy sneakers. Via Vai en Mjus hebben bijvoorbeeld veel moderne sneakers met een goede pasvorm. Hier kun jij wel afstanden op afleggen! En.. 's avonds tijdens het diner komt natuurlijk jouw ultieme vrouwelijke look weer te voorschijn!

             Via Vai €169,95                                    Mjus €119,95                                           Bronx €99,95

Wat je ook gaat doen op 14 februari, op TopShoe.nl vind je een geschikte schoenen voor een date!

2 opmerkingen: