donderdag 18 februari 2016

IN DE SPOTLIGHT: HINSON SCHOENEN

Zo nu en dan zetten we graag een leuk merk in de spotlight. Dit plekje is alleen weg gelegd voor de allerleukste merken. Dit keer de eer aan een heel leuk mannenschoenen merk; Hinson!
Het merk Hinson is een stoer merk met schoenen met een streetstyle look. De modellen van Hison zijn simpel, maar herkenbaar. Hierdoor zorgt een paar Hinson schoenen voor de perfecte toevoeging aan een casual garderobe.
Hinson maakt gebruik van uitstekende leersoorten. Zo zien jouw Hinson sneakers er niet alleen uit om door een ringetje te halen, maar zitten ze ook nog eens heerlijk. De comfortabele heren sneakers hebben een klassieke uitstraling. De sportieve witte, dikke zolen onder de klassieke sneakers zorgen voor een sportieve uitstraling.

Hoge sneakers van Hinson

Het grootste gedeelte van de Hinson schoenencollectie bestaat uit hoge sneakers. De casual sneakers herken je aan de relatief hoge rubberen zool. De sneakers voor mannen hebben een echte casual uitstraling en volgen de trendkleuren op de voet. Hieronder vind je een selectie aan hoge sneakers van Hinson. Welke is jouw favoriet?

Hinson VENETO  PADDED €129,95
Hinson DEXTER STITCH CROCO €129,95
Hinson Bag Primavera €119,95

Heren sneakers van Hinson

Ook lage sneakers voor mannen vind je bij het merk Hinson. Ook de lage heren sneakers herken je aan de eenvoudige, casual vormgeving. De casual sneakers hebben een sportieve, dikke zool. Sommige modellen sneakers zijn voorzien van opvallende details. Zo zien we bijvoorbeeld sneakers voor mannen met opvallende veterdetails, of heren sneakers met een print in het leer. Welke zouden niet misstaan onder jouw outfits?

              Hinson DEXTER ZIP €139,95                                         Hinson 12393805 €139,95

Veterschoenen van Hinson

Ben jij op zoek naar stoere mannen schoenen? Dan zijn veterboots zeker iets voor jou. We kenden de veterboots al van grote merken als Timberland en Blackstone, maar ook Hinson heeft een paar fijne stoere veterschoenen in hun assortiment.

                   Hinson 12128220 €119,95                                        Hinson 12128704 €119,95

Heb jij al een paar Hinson schoenen in huis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten