dinsdag 29 maart 2016

COLLECTIE: DE LEUKSTE SNEAKERS VOOR HET VOORJAAR

Onze voorliefde voor sneakers steken we niet onder stoelen of banken. Want zeg nou eerlijk, iedereen heeft toch wel een paar sneakers in de kast staan? De tijden dat sneakers alleen thuishoorden onder je sportoutfit ligt way in the past. Sneakers maakten hun opkomst als 'alledaags schoeisel' in de streetstyle scene. Dit werd snel overgenomen door trendsetters en grote modelabels. Het gevolg is dat het nu meer dan oké is om sneakers te dragen onder je dagelijkse outfit. Het zijn zelfs echte mode-items geworden. Omdat sneakers niet alleen meer thuis horen onder je joggingbroek of jeans, vinden wij dat iedereen minstens één paar sneakers in de kast moet hebben staan. Dus hoogtijd om een nieuw paar sneakers aan te schaffen, toch?

Heren sneakers

Niets is aantrekkelijker dan een goed geklede man. Dit wil niet gelijk betekenen dat een man gehuld moet zijn in een driedelig pak. Integendeel, onder andere de mannelijke bloggers hebben bewezen dat een goed doordachte casual stijl het pak kan verslaan. Bij deze casual streetstyle hoort een goed paar sneakers. Dus wil je jouw hippe boy een handje helpen, laat hem dan de nieuwste collectie sneakers zien. Voor mannen zien we veel cleane sneakers. Anders gezegd, sneakers met een simpele vormgeving. Hierbij zien we vooral sneakers met witte zolen, maar ook wat meer edgy sneakers doen het goed. Zo zien we bijvoorbeeld rode sneakers, maar ook heren sneakers met prints of andere opvallende sneakers voor mannen

                                                                            Hinson €129,95
                                                                              Nike €124,95
                                                                        Antony Morato €149,95
                                                                             Blackstone €139,95

Sneakers voor jongens

Ook jouw kleine boy moet er natuurlijk steeds hipper bijlopen. We zijn echt gek op de 'mini volwassene' stijl, waarbij je jouw kind in een soortgelijke outfit als pappa of mamma kan kleden. Een paar stoere jongens sneakers hoort hier natuurlijk zeker bij! Daarbij mogen de sneakers voor jongens zeker opvallen. Kies jij voor jongens sneakers met felle kleuren, stoere kinder sneakers of een basic paar sneakers van één van de bekende merken als Nike, Adidas of Converse? 

                                                                Track Style €119,95
                                                                       Nike €59,95
                                                                        Piedro €139,95

Dames sneakers

De dames mogen ook zeker zonder schaamte sneakers dragen tegenwoordig. Stel een casual chic look samen door classy items als een wollen jas te combineren met een mooi paar sneakers. Zo hou je je look luchtig, maar chique. De sneakers voor vrouwen hebben dit voorjaar vooral lichte kleuren. We zien veel pastelkleurige sneakers, witte sneakers, beige sneakers en sneakers met metallic details. Leuk om te combineren met een nudekleurig ton-sur-ton lookje om chique à la Kim Kardashian op straat te verschijnen! 

                                                                           Piedi Nudi €159,95
                                                                             Red-Rag €129,95
                                                                               Nike €64,95
                                                                             Via Vai €169,95

Sneakers voor meisjes

Ook de kleine diva's kunnen we steeds meer zoals mamma gaan kleden. Natuurlijk wel met een speelse knipoog. Een leuk idee daarom om de hippe outfit van je kleine meisje te combineren met een paar vrolijke kindersneakers. Zo zien we dit voorjaar veel metallic sneakers voor meisjes, glitter sneakers voor meisjes, maar ook pastelkleurige meisjes sneakers en sneakers met dierenprint voor kinderen. Wanneer je deze voorjaarssneakers voor kinderen combineert met een basic casual look creëer je een enorm hippe look. 

                                                            Braqeez €84,95
                                                            Clic! €109,95
                                                           EB Shoes €74,95

Haal jij ook nieuwe voorjaarssneakers in huis voor je hele gezin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten