dinsdag 15 maart 2016

TREND: SCHOENEN MET FRINGES

Super enthousiast worden wij bij het zien van alle nieuwe voorjaarstrends. Vooral de trends waarbij we gelijk de leukste zomeroutfits voor ons zien, zijn favoriet. Eén van deze trends is de fringe trend. Deze trend, gebaseerd op de Ibiza stijl, is perfect voor een stoere, zomerse outfit.
Benieuwd welke schoenen met franjes dit voorjaar allemaal gaat zien? Lees dan snel verder en kies jouw favoriet!

Enkellaarsjes met fringes

Enkellaarsjes dragen we het liefst het hele jaar door. Je kunt ze combineren met (bijna) elke outfit. Dit maakt dat je ze altijd snel uit de kast trekt. Onmisbaar dus ook in jouw schoenenkast! Korte laarsjes zijn met veel trends te combineren, maar met de fringe trend vinden we ze stiekem het allerleukste. Geef je voorjaarsoutfit een laidback look door te combineren met de hippie enkellaarsjes met franjes. De Ibiza stijl laarsjes toveren jouw jeans short en top om tot een festivaloutfit. Ook in je koffer naar jouw droomvakantie mogen de fringe booties niet ontbreken. Jij hebt al lang je favoriet uitgezocht toch? 

               Via Vai €139,95                                 La Strada €74,95                               Shoecolate €99,95

Fringe laarsjes met hak

Zie jij de fringe enkellaarsjes helemaal zitten, maar kun je geen afscheid nemen van je hakken? Denk dan eens aan een paar fringe laarsjes met hak. Deze geven je benen toch wat extra centimeters, maar creëren nog steeds de stoere festivallook. De fringe booties met hak zijn daarnaast ook erg leuk te dragen onder een little black dress of je favoriete strandjurk. Zo heb je jouw boho look tot in de puntjes afgestyled. 

                  H3 Shoes €59,95                                 Bronx €119,95                                  Poelman €99,95

Instappers met fringes

Ben jij, net als wij, gek op de comfortabele trends? Dan heb je vast al een paar hippe instappers in je kast staan. De loafers, slip-ons en espadrilles zijn niet weg te denken in het trendbeeld dit voorjaar. Waar we dit najaar vooral veel stoere brogues zagen langskomen in het zwart en donkere kleuren, is het in het voorjaar de beurt aan brogues in lichte kleuren. Uiteraard kunnen de loafers goed gecombineerd worden met de fringe trend. Zo zien we veel brogues met fringes, instappers met franjes en loafers met fringes. Vind jij ze ook zo leuk?

              Via Vai €149,95                                 Carmens €119,95                                      Mjus €139,95

Veterschoenen met fringes

Ook onze vertrouwde sneakers en veterschoenen worden in een hip jasje gestoken dit voorjaar. Zo zien we ook veel sneakers met franjes en veterschoenen met franjes. De fringe sneakers geven jouw casual outfit een speelse knipoog en maken van je outfit een feestje. Waag jij je aan een paar veterschoenen met fringes?

                   Hego's €149,95                                                                               Red-Rag €159,95

Sandalen met fringes

Het ultieme schoentje voor een zwoele, zomerse stapavond zijn sandalen. Vooral sandalen met hak laten jouw partyoutfit extra stylish en sexy overkomen. Een heel goed idee dus om sandalen te voorzien van zomerse fringes. De sandalen met franjes stylen jouw zomerse uitgaansoutfit helemaal af. Daarnaast zien we ook veel gladiator sandalen en lace-up sandalen. The choice is yours! 

                  Marian €149,95                                                                                          La Strada €59,95

Zit jij ook met je hoofd al helemaal bij de zomer en heb je de eerste festivaltickets al binnen? Laat je voorpret dan niet vroeg genoeg beginnen door jouw lievelingspaar fringe schoenen in huis te halen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten