dinsdag 12 juli 2016

COLLECTIE: DE HIPSTE TEENSLIPPERS

Het liefst brengen wij de hele zomer door op onze teenslippers, wat jij? Slippers geven niet alleen het ultieme zomergevoel, maar zitten ook nog eens heerlijk. Ze houden je voeten lekker koel en luchtig, zijn licht aan je voeten en je schopt ze gemakkelijk uit. Daarnaast combineer je moderne teenslippers ontzettend makkelijk met elke zomeroutfit. We hoeven je vast niet te overtuigen om een paar teenslippers aan te schaffen voor deze zomer. En.. een extra paar kun je altijd wel gebruiken, toch? We hebben de leukste zomerslippers uitgekozen, zodat jouw hele gezin deze zomer op nieuwe hippe slippers rond kan lopen! Dus, waar wacht je nog op?

DAMESSLIPPERS
Ladies, misschien een beetje moeilijk om toe te geven. Maar.. wij hebben toch echt het meeste paar schoenen in de kast staan. Maar een paar dames teenslippers kunnen hier nog wel bij toch? Die van vorig jaar zijn al zoveel belopen dat ze onderhand versleten zijn. Daarnaast nemen jouw Birkenstocks of Havaianas erg weinig ruimte in in je koffer, toch? Reden genoeg voor nieuwe slippers dus! Wat dacht je bijvoorbeeld van hippe metallic teenslippers, teenslippers met aztec print of andere teenslippers in Ibiza style? Hoe combineer jij je hippe teenslippers het liefst?

                                                                       Inuovo 49,95
                                                                     Brunotti €39,95
                                                                      Birkenstock €64,95

HERENSLIPPERS
Ook onze mannen lopen het liefst bij elk zonnestraaltje op slippers. Herenslippers zijn over het algemeen iets steviger en zwaarder, maar nog net zo comfortabel. En ook de heren hebben geluk, want comfort slippers zijn hipper than ever. Merken als Birkenstock, Havaianas en Teva maken comfortabele, stevige teenslippers voor mannen. Zo kunnen ze best nog eens een dag extra mee worden gesleurd naar dat schattige dorpje of naar dat leuke marktje, toch? Op welke heren teenslippers legt jouw man deze zomer de nodige kilometers af?

                                                                         Reef €54,95
                                                                           Teva €59,95
                                                                        Birkenstock €64,95

KINDERSLIPPERS
Ook aan kindervoetjes wordt natuurlijk gedacht tijdens de zomer. Mocht je bang zijn dat kinderslippers minder stevigheid bieden dan veterschoenen of gympen? Don't worry, tegenwoordig wordt vooral bij teenslippers voor kinderen erop gelet dat ze de voet goed ondersteunen. De kinderslippers van Kipling of Birkenstocks voor kinderen zijn hier goede voorbeelden van. Ben je juist op zoek naar kinder teenslippers voor op het strand of naar het zwembad? Denk dan eens aan Havaianas voor kinderen. Deze zijn heerlijk licht en kunnen tegen een stootje en vies worden. De kinderslippers van Birkenstock, Kipling teenslippers en kinder Havaianas zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes en printjes. Heeft jouw zoontje of dochtertje al een paar uitgekozen?

MEISJESSLIPPERS

                                                                   Kipling €46,95
                                                               Birkenstock €54,95
                                                                       Kipling €49,95

JONGENSSLIPPERS

                                                                    Birkenstock €29,95
                                                                         Havaianas €17,95
                                                                            Kipling €44,95

Dus waar wacht je nog op? Bestel snel de favoriete teenslippers van jouw hele gezin op TopShoe.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten