dinsdag 26 juli 2016

IN DE SPOTLIGHT: TOMS ESPADRILLESDol zijn wij op slip-ons en espadrilles. De heerlijke zomerschoentjes lopen net zo heerlijk als sloffen, maar zijn een stuk hipper. Daarnaast combineer je de comfortabele zomerschoenen moeiteloos met elke zomerse outfit. Een casual outfit met een mooie top en een jeans? Gooi er een paar hippe espadrilles onder en je kunt de outfit aan naar het werk, maar ook daarna naar een zomerse barbecue of terrasavond. Erg blij worden wij dan ook van het feit dat espadrilles en zomer slip-ons nu ook echt echte fashion items zijn geworden. Vooral het merk Toms heeft dit goed begrepen.

Toms schoenen staan vooral bekend om hun leuke, herkenbare espadrilles. Zo hebben zij verschillende zomer instappers, voor zowel mannen als vrouwen. Toms espadrilles hebben een herkenbaar strak design en zijn verkrijgbaar in verschillende prints en trendkleuren. Klinkt dit niet als 'fashionmuziek' in de oren?

TOMS DAMES ESPADRILLES

Naast sandalen en slippers dragen we in de zomer erg graag espadrilles en slip-ons. Espadrilles zijn perfect om te dragen onder je strandoutfit. Maar ook als er wat langere wandelingen op de planning staan deze zomer kun je zomerse slip-ons heel goed dragen. Dus heb jij een stedentripje gepland deze zomer, of ben je van plan om veel stadjes en marktjes af te struinen? Combineer je zomeroutfit dan met espadrilles. De Toms espadrilles voor vrouwen gaan helemaal mee met het modebeeld. De moderne espadrilles vind je niet alleen in verschillende kleuren, maar Toms heeft ook espadrilles met prints en metallic espadrilles. Een heel goed excuus dus om veel Toms espadrilles in huis te halen!

                                                                     Toms 10008032 €49,95
                                                                    Toms 10007854 €54,95
                                                                   Toms 10007864 €54,95

TOMS HEREN ESPADRILLES

Ook de mannen komen in de zomer voortaan hip voor de dag met espadrilles voor mannen. De tijd dat alleen slippers oké waren om te dragen in de zomer ligt ver achter ons. Menig hipster is daarom al gespot met heren sandalen, maar zeker ook heren espadrilles! Met de espadrilles voor mannen creëer je een nonchalante, casual zomeroutfit. Toms espadrilles voor mannen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast heeft Toms ook slip-ons voor heren en Toms sneakers voor mannen. Al deze Toms herenschoenen delen het herkenbare, zomerse uiterlijk. 

                                                                  Toms 10008381 €39,50
                                                                  Toms 10004847 €59,50
                                                                   Toms 10008349 €49,50

Heb jij al een paar Toms espadrilles of Toms slip-ons in de kast? De zomerklassiekers mogen eigenlijk niet ontbreken in een fashionable zomergarderobe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten