dinsdag 23 augustus 2016

TRENDS - NAJAARSTRENDS 2016

Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. En daar worden we natuurlijk erg blij van! Het najaar van 2016 brengt ons drie belangrijke trends: patchwork, buckle boots en fringes. En eigenlijk kunnen we niet kiezen welke van deze drie trends we het leukst vinden. Misschien gelijk een goed excuus om van elke trend een paar aan te schaffen, want ze vertegenwoordigen alle drie een verschillende stijl. Benieuwd hoe deze trends eruit zien en hoe je ze kunt combineren met de rest van je outfits? Lees dan snel verder en doe genoeg inspiratie op om je kast te kunnen vullen met najaarstoppers!

PATCHWORK SCHOENEN EN BLOKHAKKEN

Voor de eerste trend moeten back in time naar de seventies. Bij de jaren zeventig denken wij gelijk aan de hippe style met flared jeans, ronde en andere grote zonnebrillen, losse blouses en diepe kleuren als okergeel, oranje, bordeaux rood en roesttinten. Daarnaast waren ze in de jaren zeventig gek op printjes, flower power bloemenprints, maar ook andere all-over prints waren favoriet. Het was helemaal fijn als de verschillende prints gecombineerd kunnen worden. Enter patchwork. Bij de patchwork trend worden verschillende lapjes stof gecombineerd tot één nieuwe stof. Zo kreeg je een kledingstuk wat dus bestond uit verschillende kleuren, patronen of zelfs stofsoorten. En laat deze trend nu zijn comeback maken dit seizoen. Patchwork schoenen bestaan uit verschillende vlakken. Dit verschil zit in de kleur, maar ook in het materiaal. De schoenen in patchwork stof worden daarnaast vaak gecombineerd met een andere trend uit de jaren zeventig, de mooie blokhak. Vind jouw favoriete schoenen met blokhak en patchwork enkellaarsjes op onze website!

                                                                         Gabor €124,95
                                                                          SPM €89,95
                                                                   PS Poelman €99,95

SCHOENEN MET FRINGES

Een andere trend, die ook geïnspireerd zou kunnen zijn op de hippestijl, is de fringe trend. Associeer jij franjes nog steeds met echte zomeritems en festival looks? Think again! Want ook in het najaar mogen schoenen met  franjes gedragen worden! We zien franjes terugkomen op verschillende soorten schoenen. Van fringe sneakers tot enkellaarsjes met fringes en veterschoenen met fringes. Ideaal toch om een casual outfit mee op te leuken? Welke fringe schoenen zijn jouw favoriet?

                                                                      Via Vai €154,95
                                                                  You Know €129,95
                                                                  A.S.98 €239,95

WESTERN BOOTS

De volgende trend zagen we niet helemaal aankomen, maar dat maakt de trend misschien nog wel extra leuk: western boots! We hadden ons oog natuurlijk al wel langere tijd op een paar Sendra boots laten vallen, maar toen kwamen de Chelsea boots ons hart veroveren. Maar, nu weten we het zeker, wij willen een paar cowboy boots! Cowboy laarzen herken je aan de opvallende siernaden, de afgeronde bovenkant met bijbehorend lusje, de vierkante neus en stoere blokhak. Vaak bevatten cowboy booties nog wat extra details zoals de siernaden in een contrasterende kleur of sierstenen. Combineer je western booties met een jeans, of draag ze met een jurkje. Kies jij voor zwarte cowboy boots, cognackleurige western boots of western boots in een opvallende kleur?

                                                                         Sendra €259,95
                                                                         Via Vai €149,95
                                                                        Red-Rag €199,95

BUCKLE BOOTS

Wij zijn echt dol op trends die niet te veel investering vragen. En daarmee bedoelen we, trends die je gewoon met je 'dagelijkse kloffie' kan combineren. En iedereen heeft wel een (ripped) jeans en T-shirt of sweater in de kast hangen toch? Dat is mooi, want dan hoef je alleen maar een paar te leuke buckle boots aan te schaffen om een nonchalante rock chick look te creëren. En om zo'n paar stoere booties aan te schaffen is zeker geen schaf natuurlijk.
De buckle boots herken je aan de, hoe raad je het, gespen. Vaak zijn de buckle booties naast de gespen ook versierd met studs, voor een extra stoere look. De bikerboots met gespen zijn wat ons betreft een echte hit. Wat jij?


                                                                      Bronx €109,95
                                                                 PS Poelman €119,95
                                                                        Toral €199,95


En wat vind jij van de schoenentrends van het najaar van 2016? Kun je net als wij ook niet wachten om je buckle boots te dragen, of ben jij een enorm fan van de seventies en spring je een gat in de lucht dat je deze looks weer kunt gaan samenstellen? Welke schoenen je ook zoekt voor dit najaar, je vindt ze op TopShoe.nl!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten