dinsdag 16 augustus 2016

BACK TO SCHOOL - NAJAARSSCHOENEN VOOR KINDEREN

Helaas komt het einde van de zomervakantie nu toch echt wel heel dichtbij. Hebben jouw kinderen zich de hele zomer kunnen vermaken? Hebben ze veel tijd thuis doorgebracht of hebben jullie een heerlijk lange vakantie achter de rug op de camping in Frankrijk, of in een huisje aan de Spaanse kust? Hoe jullie de schoolvakantie ook hebben doorgebracht, het is bijna weer tijd voor een nieuw schooljaar. Dit betekent natuurlijk ook nieuwe schoolspullen, maar ook zeker een nieuwe outfit voor de eerste schooldag! Bij een outfit voor het nieuwe schooljaar horen natuurlijk ook nieuwe schoenen! We hebben de leukste kinderschoenen uitgekozen om ervoor te kunnen zorgen dat jouw zoon of dochter helemaal klaar is voor het nieuwe schooljaar!

DE LEUKSTE NAJAARSSCHOENEN VOOR JONGENS

SNEAKERS VOOR JONGENS
Jongenssneakers blijven één van de favorieten, ook in het nieuwe schooljaar. Ze zijn stoer, zitten lekker en staan leuk onder iedere schooloutfit. Afgelopen voorjaar en zomer zagen we al veel witte sneakers voor jongens. Deze blijven we dit najaar nog steeds veel zien. Daarnaast is er een nieuwe trend bijgekomen, hoge sneakers! De hoge sneakers voor jongens geven de enkels net even wat meer steun. Daarnaast staan de hoge sneakers voor kinderen net even wat stoerder. De casual sneakers van sportmerken zijn nog steeds een enorme hit. Is jouw zoontje ook helemaal gek op de adidas kindersneakers of kindersneakers van Nike? Daarnaast zijn ook de kindergympen van Track Style, Develab sneakers en sneakers van Giga Shoes erg leuk. Zwart/witte kindersneakers blijven ook altijd goed. Kiest jouw zoontje in het nieuwe schooljaar voor echte sportsneakers of juist gedurfde kindersneakers met een print?


                                                                      Giga Shoes €109,95
                                                                        Freesby €89,95
                                                                       Track Style €139,95

KLITTENBANDSCHOENEN VOOR JONGENS
Is jouw zoontje nog niet zo handig in veters strikken, of heeft hij hier het geduld niet voor? Dan zijn klittenbandschoenen echt iets voor hem! Daarnaast zijn schoenen met klittenband erg hip! Win-win dus! De hippe klittenbandsneakers zagen we al veel van adidas, maar nu hebben veel andere merken deze trend ook overgenomen. Klittenbandschoenen van Giga Shoes of Shoesme schoenen met klittenband ondersteunen de voeten van jouw kleine man goed. Daarnaast is het voordeel van klittenband dat de schoenen gemakkelijk in maat kunnen worden versteld. Zo worden de voeten ook goed omsloten! Voor welke klittenbandschoenen voor kinderen kies jij?


                                                                        Bana & Co €109,95
                                                                          Giga Shoes €119,95
                                                                          Shoesme €84,95

VETERSCHOENEN VOOR JONGENS

Andere echte stoere jongensschoenen zijn veterboots. De halfhoge veterschoenen combineer je me een skinny jeans voor een hippe look. We zien veel veterboots geïnspireerd op de bekende Timberlands, maar ook sportieve veterschoenen voor jongens in cobalt blauw, rood en army green. De veterschoenen worden gecombineerd met sportieve sneakerzolen of stoere zwarte zolen. Voor welke veterboots voor jongens kiest jouw kleine stoere man?


                                                                       Jochie €104,95
                                                                     Bana & Co €94,95
                                                                    Giga Shoes €119,95

DE LEUKSTE NAJAARSSCHOENEN VOOR MEISJES

SNEAKERS VOOR MEISJES

Sneakers zijn allang niet meer alleen maar jongensschoenen. Ook voor meisjes zijn er super leuke gympen te koop. Van stoere sneakers voor meisjes tot roze gympen en metallic sneakers. Vaak worden meisjessneakers rijkelijk versierd met bloemetjes, kraaltjes en leuke prints. Echt een feest voor aan de voetjes! Zo vrolijk je elke outfit gelijk op. Dit seizoen zien we ook voor meisjes klittenbandsneakers en hoge sneakers voor meisjes. Daarnaast zijn de witte sneakers en sneakers met print nog steeds een aanwinst voor de schoenenkast van je meisje. Vind je meisjessneakers met print lastig te combineren met outfits, maar wil je wel een opvallende meisjesschoen? Ga dan voor hippe metallic sneakers voor meisjes. Succes gegarandeerd!

                                                                         Braqeez €89,95
                                                                        Romagnoli €109,95
                                                                          Twins €109,95

ENKELLAARSJES VOOR MEISJES

Naast sneakers blijven korte laarsjes voor meisjes ook altijd goed. Meisjes enkellaarzen trekken gemakkelijk aan, staan onder elke outfit en kunnen goed door gedragen worden tot aan de winter. Meisjes enkellaarsjes worden uiteraard ook elk seizoen in nieuwe jasjes gestoken. Zwarte enkellaarsjes voor meisjes blijven natuurlijk een goede basis. Daarnaast zijn stoere cognackleurige enkellaarsjes ook een klassieke topper. Wil je naast een basispaar ook meer opvallende enkellaarsjes voor meisjes? Kies dan voor hippe enkellaarsjes met franjes, enkellaarsjes met print of korte laarsjes in een opvallende kleur of met veel details. Welke vind jij het leukst?

                                                                              Giga Shoes €94,95
                                                                            Romagnoli €99,95
                                                                            Giga Shoes €94,95

VETERSCHOENEN VOOR MEISJES

Naast sneakers en enkellaarsjes zijn er ook veel leuke veterboots voor meisjes te vinden. Heb jij een kleine stoere chick in huis? Dan zijn de biker boots voor kinderen erg leuk. Deze combineer je met een skinny jeans, leatherlook legging of juist een jurkje of tutu voor een super leuke look. Vind je dit iets te heftig voor jouw kleine meid? Natuurlijk zijn er ook genoeg andere leuke meisjes veterschoenen verkrijgbaar. Veterschoenen met prints en veterboots met glitters bijvoorbeeld. Ook super leuk!

                                                                   Giga Shoes €109,95
                                                                        Twins €124,95
                                                                        Richter €89,95


Geen opmerkingen:

Een reactie posten