dinsdag 4 oktober 2016

ENKELLAARSJES VOOR MEISJES

Na deze lange nazomer ook eindelijk op zoek naar winterschoenen voor meisjes? Of ben je al langer aan het kijken naar najaarsschoenen, maar nog geen geschikt paar kunnen vinden? Elk seizoen komt natuurlijk met nieuwe trends, en alles is bijna even leuk. Wij willen je graag een handje helpen bij je keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van de old-time-favourite, enkellaarsjes voor meisjes? Korte laarzen voor meisjes zijn eigenlijk altijd een goed idee. Ze staan leuk onder elke najaarsoutfit, zijn te combineren met zowat elke outfit en houden de voetjes lekker warm in de herfst. We hebben onze favoriete enkellaarzen voor meisjes uitgekozen. Wie weet zit jouw favoriet daar ook wel tussen!

ENKELLAARSJES MET FRANJES 

Van deze eerste groep enkellaarsjes worden we spontaan vrolijk. Enkellaarsjes met franjes zijn helemaal hip dit najaar. De korte laarzen met franjes geven elke outfit van jouw kleine meid een speelse knipoog, en dat kunnen we bij kinderoutfits natuurlijk alleen maar toejuichen. Het leuke boho-stijltje hoort niet alleen maar meer thuis in de zomer, maar mag dit najaar ook veel gezien worden. Kies jij voor su├Ęde enkellaarsjes met fringes of leren enkellaarsjes met fringes? Voor welke stijl je ook kiest, met fringe enkellaarsjes voor kinderen zit jouw kleine meid erg enorm hip bij in de klas dit najaar.

                                                                         Twins €119,95
                                                                        Clic! €129,95
                                                               Vingino Footwear €99,95

METALLIC ENKELLAARSJES VOOR MEISJES

Metallic schoenen blijven we ook nog steeds zien dit najaar. En dat vinden we stiekem best leuk! Met metallic enkellaarsjes geef je de outfit van jouw kleine fashionista een glamour randje. We zien veel bronzen enkellaarsjes en zilveren enkellaarsjes voor meisjes. Daarnaast zijn de metallic korte laarsjes ook nog vaak voorzien van extra details als riempjes of een print. De metallic enkellaarzen zijn ook goed door te dragen tot het feestseizoen en zullen onwijs leuk staan onder de kerst - of nieuwjaarsoutfit van jouw kleine meisje. Hoe combineer je de metallic schoentjes van jouw dochter het liefst?

                                                                  Freaks €99,95
                                                               Romagnoli €144,95
                                                                Shoesme €99,95

ENKELLAARSJES MET RIEMPJES

Nog zo'n stoere trend zijn de buckle boots. Voor volwassenen zijn deze schoenen een echte fashion feit (mama, heb jij ze al?). Ook voor meisjes is hier een leuke variant op gekomen. Zo zien we veel enkellaarsjes met verschillende riempjes en enkellaarsjes met gespen. Speelse, stoere enkellaarsjes voor meisjes is het resultaat. Combineer ze met een skinny jeans en jouw dochtertje heeft een stoere cowgirl look te pakken.


                                                                    Redzz €109,95
                                                                    Braqeez €99,95
                                                                    Freesby €89,95

Heb jij al een keuze kunnen maken uit bovenstaande enkellaarsjes voor meisjes? Neem anders ook eens een kijkje in ons volledige assortiment enkellaarsjes voor meisjes. Als je hier niet kunt slagen, weten wij het ook niet meer.. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten