dinsdag 11 oktober 2016

KLITTENBANDSCHOENEN VOOR JONGENS

Kijk, dit is nou zo'n fijne trend waar alle moeders blij van worden. Kinderschoenen met klittenbandsluiting trekken kids heel gemakkelijk zelf aan en uit en ze zijn dit najaar ook nog eens erg hip. Win-win dus! Dus ben jij nog op zoek naar winterschoenen voor kinderen of kinderschoenen voor de herfst? Denk dan eens aan een paar hippe klittenband sneakers of stoere kinderschoenen met klittenband. We hebben alvast de leukste klittenbandschoenen voor jongens uitgezocht. Maakt de keuze net wat makkelijker, toch?

SNEAKERS MET KLITTENBANDSLUITING

Na de populariteit van de Adidas Originals met klittenbandsluiting, heeft de populariteit van sneakers met klittenbandsluiting een vlucht genomen. Van voornamelijk praktisch, zijn klittenbandschoenen erg hip geworden. Niet alleen volwassenen mogen ook met de klittenband sneakers gezien worden, maar ook kinderen, en voornamelijk jongens. De lage sneakers met klittenbandsluiting zijn lekker sportief en casual en matchen eigenlijk goed met elke outfit. Daarnaast zijn ze natuurlijk super voor buitenspelen. Jouw kleine man trekt de lage klittenbandschoenen gemakkelijk zelf aan en uit. Makkelijk toch?


                                                                      Munich €89,95
                                                                     Red-Rag €104,95
                                                                     Converse €54,95

HOGE SNEAKERS MET KLITTENBANDSLUITING

Naast de lage sneakers, zien we dit najaar ook veel hoge sneakers met klittenbandsluiting. De hoge sneakers zijn onwijs stoer en zijn perfect voor het creƫren van een urban, stoere look. Veel kindermerken als Giga Shoes, Freaks en Develab hebben veel hoge sneakers in hun collectie, en daarbij ook hoge klittenbandschoenen. De hoge klittenband sneakers omsluiten de enkels goed en zijn erg stevig. Combineer ze met een leuke skinny jeans en een stoere statement trui, en jouw kleine casanova verovert de hartjes van alle kleine meisjes!


                                                               Giga Shoes €119,95
                                                                    Freaks €94,95
                                                                   Develab €109,95

Heb jij een stoer paar klittenband sneakers voor jongens gespot? Bekijk snel hier onze gehele collectie klittenbandschoenen voor jongens voor nog meer inspiratie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten