dinsdag 15 november 2016

COLLECTIE - PANTOFFELS

Het wordt steeds kouder en dit beginnen onze voeten helaas ook steeds meer te merken. Het liefst kruipen wij, tijdens koude najaarsdagen, onder ons dekentje op de bank in onze lekkerste chilloutfits. Onze favoriete sloffen zijn worden hierbij steeds meer onmisbaar. Omdat iedereen wel een paar warme pantoffels kan gebruiken in de winter, hebben wij de fijnste van dit seizoen voor je op een rijtje gezet. Daarnaast zijn het ook nog perfecte Sint - en kerstcadeau's als je dit jaar even geen inspiratie hebt, toch?

Heren pantoffels

Pantoffels lijken onder mannen behoorlijk geliefd. Ze zijn ideaal als indoorschoenen en je loopt er gemakkelijk op in en rondom huis. Waar de klassieke heren pantoffels vooral veel afnemers vindt onder de oudere mannen, lijken hippe heren pantoffels steeds meer jonge mannen voor zich te winnen. Ben je op zoek naar stevige heren pantoffels, met een stevige zool, die voornamelijk gebruikt kunnen worden als huisschoenen? Dan zijn pantoffels van Rohde, Romika en Helix geschikt voor jou. Juist last van koude voeten in de winter en staan sloffen voor mannen daarom op jouw wishlist? Dan zijn Ugg sloffen en de zachte modellen Rohde pantoffels en Haflinger sloffen meer jouw ding.

Dus geen idee wat je moet vragen voor kerst of Sinterklaas? Zet een paar mannensloffen op jouw lijstje en je krijgt in ieder geval een cadeau waar je iets aan hebt! Met warme voeten is het ten slotte een stuk makkelijker om de winter door te komen.

Instap pantoffels voor heren 


                   Romika €44,95                              Gabor Home €44,95                                     Ugg €99,95

Heren sloffen


              Haflinger €33,95                                     Ugg €119,95                                         Rohde €39,95

Dames pantoffels

Heb jij ook snel last van koude voeten? Of vind je sloffen gewoon heerlijk zacht en comfortabel zitten en trek je ze het liefste gelijk bij thuiskomst aan? Wat jouw reden ook is voor het dragen van pantoffels, een nieuw paar is altijd leuk! Ben je op zoek naar stevige comfortabele schoenen die je binnenshuis kunt dragen? Dan zijn de stevige dames pantoffels van Rohde of Romika de pantoffels voor jou. De stevige instap pantoffels van deze merken hebben een goede kwaliteit en zijn ook geschikt om even snel de afvalcontainer buiten te zetten of de vuilniszak weg te brengen.
Draag je voornamelijk warme sloffen om je voeten warm te houden tijdens koude dagen? Dan zijn de hippe Ugg sloffen of Toms sloffen meer jouw ding. Ook het merk Rohde komt met hippe pantoffels die in de smaak zullen vallen bij de jongere koukleumen. Daarnaast staan de Ugg pantoffels natuurlijk ook erg stylish onder jouw met zorg uitgekozen chilloutfit.

Bovenaan je lijstje zetten dus maar, die dames sloffen of pantoffels?

Instap pantoffels voor dames


                      Toms €49,95                                          Ugg €89,95                                     Rohde €44,95

Dames sloffen


                         Warmbat €69,95                         Romika €54,95                                 Giesswein €49,95

Kindersloffen

Ook kindervoetjes kunnen erg koud worden in de winter. Goede sokken zijn daarbij vast niet altijd voldoende. Natuurlijk zijn er genoeg vrolijke kindersloffen te verkrijgen, van in de vorm van Disney figuren tot heuse 'klauwen'. Maar of deze nu zo goed lopen? Vaak zijn sloffen voor kinderen vooral gemaakt met het idee er leuk uit te zien. Door de breedte van de sloffen en de delen die uitsteken struikelen veel kinderen over hun eigen voetjes of blijven ze bij het traplopen haken. Misschien een goed idee dus om stevige kindersloffen aan te schaffen of kindersloffen die goed lopen. De kindersloffen van Warmbat of Haflinger zijn daarbij zeker een goede keuze.

                             Warmbat €59,95                                                     Haflinger €28,95


Met welke sloffen of pantoffels hou jij je voeten warm deze winter? Shop de leukste sloffen en stevige pantoffels online op TopShoe.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten