dinsdag 29 november 2016

TREND - SCHOENEN MET (NEP)BONT EN TASSELS

It's so fluffy! Stiekem worden we zo blij als een kind van deze nieuwe schoenentrends. De nieuwste trends op schoenengebied mag best een speelse trend genoemd worden. Dit najaar lijkt bont van binnen in de schoenen, naar de buitenkant te verplaatsen. Ook de franjes, kwastjes en fringes zien we niet alleen maar aan de zijkant van laarsjes, maar ook op de wreef van instappers en laarsjes.

De nieuwste schoenentrend lijkt te zijn ge├»nspireerd op de populaire Princetown loafers van Gucci. De Gucci loafers met bont zijn al aan de voeten van alle fashionista's gespot tijdens de New York Fashion Week. Ook de nieuwste collectie van Rihanna voor Puma zorgde voor heel wat gespreksstof. Ze introduceerde de slippers met bont van Puma en dit werd een enorme hit. Nu blijven designers, celebrities en daarmee hun fashion-forward aanhangers een grote inspiratiebron voor de rest van modeland. Ook de schoenenbranche kon natuurlijk niet achterblijven en namen schoenen met bont aan de buitenkant op in hun collectie. Zo spotten we veel Gucci inspired loafers met bont, maar ook slip-ons met bont en op Isabel Marant ge├»nspireerde sneakers met bont. Wat vind jij van deze bont schoenentrend? Durf je hem aan, of gaat hij naar jouw smaak nog net wat te ver?


                                                              Louisa €114,95
                                                     Kennel und Schmenger €269,95
                                                                 Red-Rag €169,95

Dit voorjaar zagen we al veel sneakers met een jamboreeklep. Deze klep met franjes was bevestigd over het veter gedeelte en was ook los verkrijgbaar om sneakers op te pimpen. De trend lijkt goed te zijn aangeslagen, want ook dit najaar blijven we de fringes en jamboreekleppen volop zien. Ook deze trend heeft onder andere Gucci omarmd. Zo zagen we al eerder de klep met franjes op verschillende loafers en enkellaarsjes van Gucci.
De kwastjes op schoenen zijn niet alleen erg fashionable, maar geven je outfit ook gelijk een speelse knipoog. Goede manier om wat luchtigheid toe te voegen aan je werkoutfit dus. Klinkt goed toch? Heb jij al najaarsschoenen met fringes of winterschoenen met jamboreekleppen? Nee? Kies snel een paar uit hieronder dan!


                                                                 Roberto d'Angelo €139,95
                                                                Kennel und Schmenger €219,95
                                                                           Gabor €124,95

En wat vind jij van de nieuwste najaarsschoenentrends? Durf jij het aan om deze opvallende schoenen te dragen? Of hou jij het liever bij klassieke loafers en enkellaarsjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten