dinsdag 13 december 2016

COLLECTIE - DE LEUKSTE SCHOENEN VOOR DE FEESTDAGEN

Met kerst pakken we uit. Niet alleen cadeautjes, maar ook outfit wise. Al zijn we normaal meer van de casual kledingstijl, met kerst gaan we op chique. We zijn daarom al een aantal weken het internet aan het afstruinen, en op shopjacht gegaan, voor de perfecte outfit. Nu we eindelijk de perfecte feestelijke outfit bij elkaar hebben verzameld, is het perfecte paar kerstschoenen natuurlijk onmisbaar! Dit geldt ook, of nog des te meer voor oud en nieuw. Want we willen natuurlijk op ons mooist het nieuwe jaar inluiden. We hebben tegenwoordig namelijk zoveel keus, dat we niet direct klaar zijn met onze zwarte pumps. Daarom hebben wij de leukste feestelijke schoenentrends voor je op een rij gezet. Zo kun jij je feestelijke outfits afmaken met de mooiste feestschoenen. Komen ze!

Metallic schoenen

Metallic is natuurlijk een enorme trend op dit moment. En hoe goed leent deze trend zich voor de feestdagen. Met metallic damesschoenen geef je elke feestoutfit wat extra shine, en daarmee glamour mee. Heb jij al een paar metallic veterschoenen in de kast staan? Mooi, deze kun je ook goed combineren met een mooie pantalon en feestelijke top voor de feestdagen. Ook de metallic loafers en metallic instappers doen het erg goed onder een nette outfit. Met zilveren schoenen, gouden schoenen of bronzen schoenen geef jij jouw zwarte feestoutfit een party upgrade. Want geef toe, we komen toch vaak uit op zwart bij het samenstellen van onze partyoutfits. Heb jij juist al een metallic outfit? Pas dan wel een beetje op bij het combineren met metallic schoenen. Een overkill shine is natuurlijk nooit goed, zelfs niet met kerst.

                    Durea €189,95                            Bronx nu €79,50                                Gabor nu €109,50

Lakschoentjes

Ook de preppy chic stijl is helemaal hot. Maar ook voor de feestdagen zijn de lakschoentjes perfect. Combineer jouw lakleren veterschoentjes met een mooie pantalon, of draag ze onder jouw jurkje. In dit laatste geval zorg je door te combineren met feestelijke veterschoentjes dat jouw jurkje iets minder stijfjes wordt. De Gabor lakschoentjes, lakschoentjes van Tamaris en Via Vai lakschoenen zijn onze favorieten dit seizoen. Ga jij voor instappers van lakleer, lakleren loafers of veterschoentjes van lakleer? Voor welke uitvoering je ook gaat deze feestdagen, met lakschoenen voor vrouwen maak je jouw outfit preppy chic.

                        Rieker €54,95                           Via Vai €169,95                             Tamaris nu €59,50

Nette enkellaarsjes

Heb jij geen zin, of budget, om speciaal nieuwe schoenen aan te schaffen voor kerst? Dan kun je natuurlijk ook goed jouw nette enkellaarzen dragen onder jouw partyoutfit. Enkellaarsjes met hak staan bijvoorbeeld hartstikke leuk onder een jurkje, maar ook nette platte enkellaarsjes kunnen jouw kerstoutfit afmaken. Zwarte suède enkellaarsjes of zwarte leren enkellaarsjes blijven hiervoor veruit onze favorieten. De prachtige enkellaarsjes van Nero Giardini, Gabor enkellaarsjes of Tamaris enkellaarsjes zijn prachtige, klassieke enkellaarsjes die je goed kunt combineren met nettere outfits.

                  Gabor €124,95                           Tamaris nu €59,50                                     Unisa €139,95

Feestelijke pumps

Vind jij kerst en oud en nieuw juist de uitgelezen kans om weer eens pumps te dragen? Dit is natuurlijk nog altijd een goede keus. Met zwarte pumps ga je voor een safe, maar altijd goede keuze. Wil jij toch een stapje verder gaan? Kies dan voor metallic pumps. Gouden pumps en zilveren pumps geven jouw feestjurkje een instant glamour upgrade. Ook pumps met versieringen als steentjes, of kwastjes en tassels zullen het goed doen tijdens de feestdagen. De klassieke pumps van Peter Kaiser, Paul Green pumps of de hippe pumps van La Strada zijn onze favorieten! Met welk paar laat jij jouw benen goed uitkomen?

                       Paul Green €139,95             Peter Kaiser €159,95                                   Gabor €99,95

Nette hoge laarzen

Ben jij een echte koukleum en krijg je al rillingen bij alleen al het idee om buiten te moeten staan met het vuurwerk afsteken met alleen een jurkje en een panty aan? Dan is deze laatste optie misschien echt iets voor jou. Hoge, zwarte laarzen mogen dit jaar namelijk ook gewoon gecombineerd worden met jouw feestoutfit. Hoge laarzen met hak geven daarbij de meest chique look, terwijl overknee laarzen super hip zijn. Zwarte suède laarzen of grijze suède laarzen hebben hierbij de voorkeur, want deze hebben de meest chique uitstraling en laten zich het best combineren met feestjurkjes. Zo blijven jouw benen tijdens het kerstdiner, of bij het nieuwjaarswensen gelijk ook wat warmer.

                  Every One €69,95                            Progetto nu €159,50                            Tamaris €79,95


We hopen natuurlijk dat jij 2016 feestelijke afsluit in je mooiste nette schoenen en 2017 feestend begint met jouw meest feestelijke schoenen. Voor welke outfit je ook kiest, we wensen je een heel gezellig en goed uiteinde en een super begin van het nieuwe jaar! Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten