dinsdag 14 februari 2017

THEMA: SCHOENEN TRENDS 2017

Trends lente/zomer 2017

Zoals elk seizoen zijn we razend enthousiast om de laatste trends onder de loep te nemen. De grote vraag is natuurlijk altijd: welke schoenen kunnen ├ęcht niet meer en welke trends lopen door naar volgend seizoen? Zo zien we in het nieuwe voorjaarsseizoen een aantal trends die ook in het najaar van 2016/2017 een grote rol hebben gespeeld, maar we zien ook een aantal nieuwe trends opduiken. Bekijk hieronder het overzicht van de grootste lente/zomer trends van 2017 en shop jouw favoriete schoen direct online op onze webshop.

Platform

De platform trend zagen we vorig seizoen al in verschillende varianten terugkomen. Goed nieuws voor de dames die wel wat extra centimeters kunnen gebruiken; de platform trend blijft nog even doorzetten in het nieuwe seizoen! We zien vooral veel platform sneakers, platform veterschoenen en platform sandalen.
Tango €99,95 - Red-Rag €139,95 - Tango €99,95

Buckle boots

Buckle up! Deze stoere booties zagen we al volop in het najaar, maar dit voorjaar pakken de buckle boots helemaal uit! We zien buckle boots met studs, buckle boots met grove zolen en buckle boots met meerdere gespen in verschillende zachte tinten. Dit is een trend die zeker niet mag ontbreken in je schoenenkast!
Toral €189,95 - Shoecolate €109,95 - Bronx €119,95

Western

De western trend is een trend die zowel in het voorjaar als najaar prima gedragen kan worden. In de herfst, winter en lente combineer je de western laarsjes met een midi-jurk of jeans en in de zomer kun je de laarsjes combineren met een paar shorts voor een echte festival- of Ibiza look. We zijn nog steeds gek op deze trend en gelukkig blijven we 'm nog even zien!
Mjus €129,95 - Kobra €199,95 - Via Vai €149,95

Velcro/Klittenband

Naast de platform trend is de velcro trend, ook wel klittenband in het Nederlands, de meest comfortabele trend dit seizoen. Je kent deze schoenen waarschijnlijk nog vanuit je kindertijd toen je nog geen veters kon strikken, maar klittenbandschoenen zijn zeker niet kinderachtig meer. We zien klittenbandschoenen in allerlei varianten van all-white tot all-over print. 
Tango €99,95 - Red-Rag €139,95 - Red-Rag €159.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten