dinsdag 28 februari 2017

TREND: KLITTENBAND / VELCRO

De struggles met het strikken van je veters is dit seizoen voorbij! De klittenbandschoen is namelijk hotter dan hot. Je kent deze comfortabele, niet altijd even mooie, schoenen waarschijnlijk nog vanuit je kindertijd of je hebt ze weleens bij je opa of oma voorbij zien komen. En zeg nou zelf, dat is helaas niet het allerbeste beeld wat je hebt van deze schoen. Velcro is back en here to stay for a while, en geloof ons, ze zijn leuker dan ooit tevoren!


Velcro sneakers

Grote high-end labels als Givenchy en Giuseppe Zanotti gingen vorig seizoen al voor de velcro sneaker. Menig fashionista pikte deze trend snel op en zo kwamen ook merken als adidas en Michael Kors met een variant. Dit seizoen zien we klittenbandschoenen terug in verschillende soorten. Betaalbare merken als Tango, Gabor, Red-Rag en DWRS hebben dit seizoen de klittenbandschoen omarmd en daar zijn wij maar wat blij mee!
Tango €99,95 - Red-Rag €139,95 - Red-Rag €159,95

Klittenbandschoenen online

Wil je dit seizoen helemaal on trend zijn, dan combineer jij de stoere sneaker met een mom- of anklejeans en een luchtige sweater of blouse of kies voor een lakleren rok of midi-jurk. Ben je nog niet helemaal overtuigd van deze trend? Bekijk dan ons Pinterest bord voor meer inspiratie en bekijk hoe je de velcro sneaker het beste kunt combineren. Op onze website shop je gemakkelijk en snel een paar klittenbandschoenen online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten