dinsdag 28 maart 2017

TREND: PATCHES

Kennen we de vrolijke strijkplaatjes nog die vroeger in de jaren 80/90 werden gebruikt om (oude) kleding mee op te leuken of om een statement te maken? Dan hebben we nieuws, want de patches zijn terug van weggeweest!

Mix & match

De winkels hangen vol met de vrolijke stoere patches. Van broeken tot aan jassen en van tassen tot aan schoenen; we kunnen niet meer om de applicaties heen! Hou je van opvallende kleding of wil je je outfit wat meer kleur geven, dan zit je met deze trend goed. Alhoewel patches soms wat druk en kinderlijk kunnen overkomen, is dit laatste absoluut niet het geval mits goed gecombineerd. Combineer daarom jouw schoenen met patches met een basic outfit zoals een effen blouse of sweater met opgerolde jeans om de aandacht alleen op je voeten te richten.

All patched up!

Dit seizoen hebben merken als Tango, Red-Rag, Shoecolate en Maripé de trend goed opgepikt. We zien in hun voorjaarscollectie sneakers, instappers en halfhoge veterschoenen met (geborduurde) patches.
MaripĂ© €149,95 - Red-Rag €199,95 - Fiamme €159,95

Natuurlijk kun je zelf ook je (oude) basic schoenen of kleding oppimpen om ze zo nog een seizoen langer te kunnen dragen. Patches kun je tegenwoordig in alle grote ketens kopen, maar mocht je echt opzoek zijn naar unieke patches bekijk dan eens de vintage winkels of rommelmarkten. Ga jij je wagen aan deze trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten