maandag 24 april 2017

TREND: PASTEL

Pretty in pastel

Pastel is dé kleur van deze zomer. De zachte tinten zetten onze vrouwelijkheid extra in de verf en staan fantastisch bij een zongebruinde huid. Eigenlijk is pastel een trend die we elke zomer wel terug zien. Het zijn natuurlijk ook heerlijke fijne frisse kleuren. Vooral de lichtroze kleur zie je volop. En zeg zou zelf, zijn we niet allemaal stiekem een beetje fan van roze?  Ook de mintgroene en lichtblauwe tinten zijn goed vertegenwoordigd deze zomer.

Pastel schoenen combineren

Een voordeel van pastelkleuren is dat ze eindeloos te combineren zijn. Door te mixen en te matchen met andere pastelkleuren krijgen de kleuren een optimaal karakter, zo oogt je outfit speels en creatief. Ga je voor een rustige outfit, mix het dan met wit. Wit zorgt voor rust,minimalisme en zelfverzekerdheid in een outfit. Wat vaak gedacht wordt is dat pastel een softe tint is, maar je hoeft het niet altijd met zachte tinten te combineren. Zwart kleurt ook heel goed bij pastel en zo maak je je outfit weer wat stoerder! Pastelschoenen zijn dus een musthave in jouw schoenenkast!

Vans - New Balance - Nike
Bron: Pinterest

Pastel schoenen collectie

De pastelkleuren komen dit seizoen volop terug in onze collectie. We zien laarsjes, pumps, espadrilles, sandalen en sneakers in verschillende pasteltinten.
Wij hebben voor jou onze favorieten uitgezocht zodat jij er deze zomer on trend bij kunt lopen. Klik hier om onze favorieten te bekijken.
Superga €59,95 - Tamaris €49,95 - Mjus €119,95


Geen opmerkingen:

Een reactie posten