dinsdag 11 november 2014

IN DE SPOTLIGHT: NUBIKK

Nubikk is een relatief jong schoenenmerk dat opgericht is in 2012. Het merk heeft nu al een goede positie in de schoenenbranche weten te bemachtigen. Ook hebben zij dit jaar een zilveren schoen gewonnen, voor beste nieuwkomer in de branche. Veelbelovend dus!

De look van Nubikk kan het beste worden omschreven als stoer, edgy en opvallend, maar toch enorm draagbaar. De schoenen zijn voorzien van veel details in de vorm van ritsen, gespen en sierknoopjes. Echte eye-catchers dus!

Hun collectie enkellaarsjes is helemaal on trend dit seizoen. Kies jij voor een stoer enkellaarsje met opvallende gespen, een edgy veterschoen of een klassieke smallere enkellaars met gouden rits? De laarsjes met dierenprint blijven het ook nog steeds erg goed doen dit seizoen. Bij Nubikk zit je in ieder geval dit najaar helemaal goed!

Nubikk Leva 

De Leva lijn van Nubikk bestaat uit een aantal verschillende types. Wat deze enkellaarsjes gemeen hebben is hun draagcomfort. De casual laarsjes ogen wat grover, voor een stoere look. De gespen en riempjes maken deze look compleet. 
Nieuwsgierig geworden naar de verschillende types van de Leva-lijn? Kijk snel hieronder en shop jouw favoriet!
Leva Short Croco  €119,95 | Leva Line Short €119,95 | Leva Curve Quilted €119,95







Nubikk Sarah

De Sarah-lijn van Nubikk oogt op het eerste gezicht iets smaller en zijn erg draagbaar. De animalprintlaarsjes van de Sarah collectie zijn helemaal on trend dit najaar. 
Ben jij toch meer op zoek naar een basis enkellaarsje? Dan zit je bij dit laarsje in de kleuren zwart, bruin, grijs en cognac ook zeker goed.
Kies snel jouw perfecte najaarslaars uit: 
Sarah Back Zip Short Zebra €139,95 |  Cognac €139,95 | Sarah Back Zip Zwart €139,95



Nubikk Emma

De Emma-collectie van Nubikk bestaat uit enkellaarsjes met een rits die een speelse variant zijn op het klassieke enkellaarsje. De rits aan de zijkant zorgt niet alleen voor een speels details, maar zorgt ook voor een aansluitende pasvorm.
Ben jij dit najaar in voor een opvallende enkellaars, ga dan voor de Emma Laces Zip.
Dit laarsje is voor de stoere chicks onder ons. De schoen oogt als een combatboot, maar is door de rits aan de zijkant aan te trekken als een enkellaarsje. Een erg leuke combi dus!
Lijkt een laarsje uit de Emma-collectie jou wel wat? Klik dan snel op één van de onderstaande artikelen.
Emma Double Zip Lak Zwart €139,95 |  Taupe €139,95  | Emma Laces Zip Zwart €139,95




Nubikk is dus zeker een merk die elke fashion shoe-lover goed in de gaten moet houden de komende tijd! Welke enkellaarsjes komen bij jou in de kast te staan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten